SENIOR TRÄNING

I schemat har vi Senior klasser som är anpassade för våra pensionärer. Självklart får man som Senior gå på vilka klasser man vill och lägger allt efter sin egen förmåga och nivå.

SENIOR EASY-LINE
I våra luftstyrda styrkemaskiner erbjuds effektiv styrketräning i grupp. Övningarna kombinerar styrketräning och konditionsträning i ett intervallupplägg med ökad förbränning som resultat. Klassen är 45 minuter och avslutas med en gemensam stretch.

SENIOR FUNCTIONAL FITNESS (FF) – FUNKTIONELL TRÄNING
FF är styrke-, konditions och smidighetsträning byggt på ständigt varierande funktionella rörelser. Vi utför rörelser som stå, sitta, kasta, lyfta, putta, dra, och springa. Det är dessa naturliga rörelser som ligger till grund i övningarna som inkluderas i FF träningspass. Träningen är väldigt effektiv och rolig! Man kan träna FF både som nybörjare och elit då man endast utgå från sig själv och sin egen kapacitet. Då man kämpar tillsammans i mindre grupper skapar det en stark teamkänsla.

 

SENIORGYM / SENIOR GYMHJÄLP

Under SENIOR GYMHJÄLP spelar vi en annan typ av musik i gymmet och man tränar på egen hand med hjälp av färdiga styrkeprogram. En Personlig Tränare finns i gymmet för att svara på frågor och funderingar.

OBS: Utbudet kan variera beroende på säsong.