KOST & VIKT

WEIGHT TRAINER

Gå ner i vikt med Weight Trainer!

 

Weight Trainer är ett personligt anpassat viktminskningsprogram där du tränar tillsammans med, och blir coachad av en personlig tränare, en träningspartner vars enda uppgift är att motivera dig till att uppnå resultaten du vill ha. Beroende på hur mycket hjälp du behöver för att nå ditt resultat finns Weight Trainer i två olika upplägg, ett lite kortare – 1 månad och ett längre – 3 månader.

Weight Trainers fyra delar – Tänk, Njut, Ät, Träna
Utgör ramen för strategin du och din personliga tränre lägger upp.

Din nya livsstil i framtiden, genom nya kunskaper om din kost,
träning och livets njutningar.

Du tränar regelbundet, samtidigt som förutsättningar skapas
för att behålla hur dina tankar formar dig.

 

Pernille Segolsson och Karin Birgersson 
– Lic. personlig tränare (PT School Stockholm)
– Weight Trainer, viktminskingskoncept

RESULTATET ÄR LEDORDET
Weight Trainer är ett personligt anpassat viktminskningsprogram där du tränar tillsammans med, och blir coachad av en personlig tränare, en träningspartner vars enda uppgift är att motivera dig till att uppnå resultaten du vill ha. Beroende på hur mycket hjälp du behöver för att nå ditt resultat finns Weight Trainer i två olika upplägg, ett lite kortare – 1 månad och ett längre – 3 månader.
Weight Trainers fyra delar -Tänk, Njut, Ät, Träna – utgör ramen för strategin du och din PT lägger upp. Det är just de fyra delarna tillsammans med din personliga tränare som gör Weight Trainer unikt.

TRÄNING SOM PASSAR DIG
Din PT lägger upp din träning så att den passar dina förutsättningar och inspirerar dig att göra mer än vad du själv tror. Att träna med en personlig tränare liknar ingen träning du någonsin gjort på egen hand. Du väljer om du vill träna individuellt eller i små grupper s.k.
Small Groups om 4-8 personer.

KOST SOM PASSAR DIG
Weight Trainer har tre olika kostupplägg att välja mellan, beroende på hur du snabbt du vill nå resultat och vad som fungerar bäst för dig i vardagen. Din PT hjälper dig att lägga upp din kostplan för bästa resultat.

 

DIN TID MED DIN WEIGHT TRAINER

– Introduktionsträff med Weight Trainer Coach

– 3 coachträffar WorkShops

– 7 träningstillfällen med din Personliga Tränare

– Träningsprogram

– Vägning och kroppsmätning

– Kostplan

– Hälsoanalys

JAG ÄR INTRESSERAD AV WEIGHT TRAINER

HITTA KRAFTEN MED

ForMe

 

Vårt viktminskningsprogram ForMe ger dig Inspiration, motivation & fokus
– för att förverkliga ditt mål. En gång för alla.

Det viktiga är att du har bestämt dig, och vet vad du vill uppnå. ForMe är vårt viktminskningskoncept som vi framförallt rekommenderar för den som vill gå ner 10 kg eller mer. Vi hjälper dig att skapa ett tydligt och glödande mål och vi stödjer dig efter vägen. Är du beredd på att satsa kraft, energi och tid på ditt lättare liv? Då har vi verktygen. Vägen fram till ditt lättare liv kan vara både lätt, enkelt och tufft. Vi hjälper dig att göra om dina hinder till dina bästa tillfällen till tuffhetsträning. Vi välkomnar hindren som möjligheter för att skapa ditt nya friskare liv. Att övervinna motgångar är den största segern! Fokuset ligger både på att nå ditt mål och att leva ditt lättare liv ända in i framtiden.

I Hälsokompaniets helhetskoncept för livsstilsförändring lägger vi fokus på att förändra beteendet i grunden och skapa nya vanor för ett lättare friskare liv. Med hjälp av programmets fyra ledord – Tänk, Ät, Njut, Träna – kommer du att nå målet. Du väljer mellan två olika programlängder, beroende på hur mycket lättare du vill bli och hur snabbt det ska gå. Du får inte bara kunskap om hur du ska lyckas, du får också träning för både kropp och sinne. Att träna in nya hälsosamma vanor är ett livsviktigt arbete, du får hela tiden stöd av våra hälsokonsulter och din grupp.

Alla är olika. Även de som deltar i våra program. Några har många kilo, andra färre, några har bråttom, andra vill ta det lugnare, och vissa är helt friska medan andra har besvär med hälsan. Det viktigaste är att alla hittar sin nivå, sin motivation och den mat och rörelseglädje som passar just dem. Därför har ForMe två olika program att välja mellan:

12 månader är grundprogrammet som vill ha en lättare vikt. Allra bäst är det för dem som verkligen vill jobba med hållbar viktminskning. Detta oavsett om du vill ha snabba resultat  eller vill ta det i en lugnare takt.

4 månader är ett program som utvecklats främst för dem som vill se snabba resultat och inte vill binda upp sig så länge.

Britt Hermelin och Anna Ståhl
Cert. Viktcoatch

Utbildade Hälsokonsulter

Programmet leds av utbildad hälsokonsult på Hälsokompaniet. Hälsokonsulten utbildas
i xtravaganzas helhetskoncept ForMe och har kompetens att hålla i programmet både enskilt och i grupp. Till sin hjälp vid speciella frågor har hälsokonsulten tillgång till xtravaganzas expertcenter.

Vill du veta mer om ForMe kan du boka tid hos någon av våra hälsokonsulter i receptionen. Du kan ringa 0570-10888 eller fylla i formuläret så kontaktar vi dig
så snart som möjligt.

JAG ÄR INTRESSERAD AV FORME