UPPLEVELSEBASERAD TRÄNING

 

Anlägger du din trädgård en gång och sedan förutsätter att den klarar sig och håller formen utan underhåll? Städar du ditt hus eller lägenhet en gång i tron att det aldrig blir smutsigt igen? Motion, träning och sund livsstil är ett sätt att leva
– inget projekt på en månad eller två.

 

Hitta balansen i ditt liv! 

Hälsokompaniet är det självklara valet för dig som vill ladda dina batterier. Genom fysisk aktivitet, återhämtning och social samvaro erbjuder vi dig stimulans för både kropp och själ. Vi satsar långsiktigt på din hälsa och välmående och tror att du gör detsamma. Vi är ett starkt varumärke som garanterar god kvalitet! Våra gruppträningspass riktar sig till såväl nybörjaren som till elitmotionären.

Vår gymdel är välutrustad med både styrke- och konditionsmaskiner samt fria vikter och dragapparater. Som medlem på Hälsokompaniet har du tillgång till tränare som hjälper dig lägga upp ett individuellt träningsprogram utifrån dina egna specifika mål, erfarenheter och förutsättningar. Vi kan även erbjuda det effektiva viktminskningsprogrammet Forme som tar ett helhetsgrepp på dina nya levnadsvanor.

Hos oss kan Du dessutom få massage, hälsotest, rådgivning i träning och kost och vi har tre sjukgymnaster som är anslutna till Landstinget via vårdavtal.

Vi vill göra allt för att öka ditt välbefinnande och hjälpa dig att hitta balansen i ditt liv! Den varma atmosfären och klubbkänslan hos oss sätter guldkant på tillvaron!
Varmt välkommen! 
Den bästa träningen är den som blir av!

Från då till nu…

Hälsokompaniet har funnits sedan januari 1997. Till en början var vi  en gruppträningsanläggning med två träningshallar på totalt 350 kvm med ungefär lika många medlemmar. Januari 2006 öppnade vi portarna till en mycket fräsch och komplett träningsanläggning på 1750 kvm med hög kvalité på både lokaler och utrustning. Vi har ett stort utbud av aktiviteter för att passa de flesta människors behov och önskemål vad gäller friskvård och hälsa.

För oss är det viktigt att varje medlem skall få ett personligt omhändertagande och att denne skall få professionell vägledning vad gäller den egna hälsan. Flertalet av våra medlemmar är hos oss för att de vill må bra och komma i form. De flesta har tidigare varit sporadiskt aktiva innan de började på Hälsokompaniet. Med hjälp av välutbildad personal vägleder och coachar vi varje medlem utifrån dennes behov och förutsättningar till ett regelbundet och hälsosamt leverne.  Vi har lösningar för såväl privatpersoner som företag!

Hälsokompaniet fungerar som batteriladdare genom fysisk aktivitet, rekreation och social samvaro! Den varma atmosfären och klubbkänslan sätter guldkant på tillvaron!

Våra ledstjärnor är:
-Individen i centrum
-Rörelseglädje samt fysiskt och mentalt välbefinnande
-Hög kvalité vad gäller kompetens och utrustning
-Gemenskap och positiva upplevelser

Vi som driver Hälsokompaniet heter: Tony och Maria Hasselmark.

Tillsammans med vår personal hälsar Vi Dig Varmt Välkommen!

VÄLKOMMEN HEM TILL OSS

Vill vill ge dig den bästa träningsupplevelsen du kan få! Därför erbjuder vi dig gruppträning i världsklass, ledda av utbildade instruktörer och coacher med ett medlemskap utan gränser! Allt för att du ska få den upplevelsen som du förväntar dig! Vårt mål är att du ska trivas hemma hos oss på Hälsokompaniet. Varmt välkommen in, vår dörr står öppen.