HITTA KRAFTEN MED FORME

Vårt viktminskningsprogram ForMe ger dig Inspiration, motivation & fokus
– för att förverkliga ditt mål. En gång för alla.

Det viktiga är att du har bestämt dig, och vet vad du vill uppnå. ForMe är vårt viktminskningskoncept som vi framförallt rekommenderar för den som vill gå ner 10 kg eller mer. Vi hjälper dig att skapa ett tydligt och glödande mål och vi stödjer dig efter vägen. Är du beredd på att satsa kraft, energi och tid på ditt lättare liv? Då har vi verktygen. Vägen fram till ditt lättare liv kan vara både lätt, enkelt och tufft. Vi hjälper dig att göra om dina hinder till dina bästa tillfällen till tuffhetsträning. Vi välkomnar hindren som möjligheter för att skapa ditt nya friskare liv. Att övervinna motgångar är den största segern! Fokuset ligger både på att nå ditt mål och att leva ditt lättare liv ända in i framtiden.

I Hälsokompaniets helhetskoncept för livsstilsförändring lägger vi fokus på att förändra beteendet i grunden och skapa nya vanor för ett lättare friskare liv. Med hjälp av programmets fyra ledord – Tänk, Ät, Njut, Träna – kommer du att nå målet. Du väljer mellan två olika programlängder, beroende på hur mycket lättare du vill bli och hur snabbt det ska gå. Du får inte bara kunskap om hur du ska lyckas, du får också träning för både kropp och sinne. Att träna in nya hälsosamma vanor är ett livsviktigt arbete, du får hela tiden stöd av våra hälsokonsulter och din grupp.

Alla är olika. Även de som deltar i våra program. Några har många kilo, andra färre, några har bråttom, andra vill ta det lugnare, och vissa är helt friska medan andra har besvär med hälsan. Det viktigaste är att alla hittar sin nivå, sin motivation och den mat och rörelseglädje som passar just dem. 

KURSLÄNGD

12 månader är grundprogrammet som vill ha en lättare vikt. Allra bäst är det för dem som verkligen vill jobba med hållbar viktminskning. Detta oavsett om du vill ha snabba resultat  eller vill ta det i en lugnare takt.

4 månader är ett program som utvecklats främst för dem som vill se snabba resultat och inte vill binda upp sig så länge.

Britt Hermelin och Anna Ståhl
Cert. Viktcoatch

Utbildade Hälsokonsulter

Programmet leds av utbildad hälsokonsult på Hälsokompaniet. Hälsokonsulten utbildas
i xtravaganzas helhetskoncept ForMe och har kompetens att hålla i programmet både enskilt och i grupp. Till sin hjälp vid speciella frågor har hälsokonsulten tillgång till xtravaganzas expertcenter.

Vill du veta mer om ForMe kan du boka tid hos någon av våra hälsokonsulter i receptionen. Du kan ringa 0570-10888 eller fylla i formuläret så kontaktar vi dig
så snart som möjligt.

JAG ÄR INTRESSERAD AV FORME