HITTA KRAFTEN MED FORME

Vårt viktminskningsprogram ForMe ger dig Inspiration, motivation & fokus
– för att förverkliga ditt mål. En gång för alla.

ForMe är vårt viktminskningskoncept som vi framförallt rekommenderar för den som vill gå ner 10 kg eller mer. Vi hjälper dig att skapa ett tydligt och glödande mål och vi stödjer dig efter vägen. Fokuset ligger både på att nå ditt mål och att leva ditt liv lättare i framtiden.

I Hälsokompaniets helhetskoncept för livsstilsförändring lägger vi fokus på att förändra beteendet i grunden och skapa nya vanor för ett friskare liv. Med hjälp av programmets fyra ledord – Tänk, Ät, Njut, Träna – kommer du att nå ditt mål. Du får inte bara kunskap om hur du ska lyckas, du får också träning för både kropp och sinne. Att träna in nya hälsosamma vanor är ett livsviktigt arbete, där du får stöd hela tiden.

Alla är olika. Även de som deltar i våra program. Vi hjälper dig att hitta din nivå, motivation, mat och rörelseglädje som passar just dig. 

KURSLÄNGD

Kursprogrammet är upplagt på 4 och 12 månader. 

Utbildade Hälsokonsulter

Programmet leds av våra utbildade hälsokonsulter Britt Hermelin och Anna Ståhl på Hälsokompaniet. De har utbildas i xtravaganzas helhetskoncept ForMe och har kompetens att hålla i programmet både enskilt och i grupp. Till sin hjälp vid speciella frågor har hälsokonsulten tillgång till xtravaganzas expertcenter.

Vill du veta mer om ForMe kan du boka tid hos någon av våra hälsokonsulter i receptionen. Du kan ringa 0570-10888 eller fylla i formuläret så kontaktar vi dig
så snart som möjligt.

JAG ÄR INTRESSERAD AV FORME