LJUSET I TUNNELN ÄR HÄR

– Idag, onsdag 9 februari, släpper restriktionerna och vi öppnar upp igen! TACK för att du kämpat tillsammans med oss under dessa, minst sagt intensiva åren! Nu ser vi framemot att det lättar upp så vi kan erbjuda fler platser på klasserna, mer och roligare träning till alla våra medlemmar! Vi vill ändå påminna om att du fortsätter att vara rädd om din och andras hälsa genom att sprita och tvätta av redskapen du använder i våra lokaler.

Hur kommer jag som medlem att märka skillnad?

Först och främst kommer du som medlem se att vi öppnar upp för fler och större happenings (klasser utöver vårt ordinarie schema, håll utkik i appen och på hemsidan) samt fler deltagare på gruppträningen vilket ger en högre energi på klasserna! Vi kommer inte öppna upp våra salar till full kapacitet, vilket betyder att vi kommer ha 35 platser i stora salen istället för tidigare 45 och 25 platser i spinningsalen istället för tidigare 38. I boxen blir det 12 platser, Easy Line 15st och i lilla salen 20st. Gällande gymmet kommer vi inte längre ha något max antal eller väntelista.

I fråga om bokningsregler kommer det se i stort likadant som tidigare : du kan boka dig 4 dagar i förväg och max 10 klasser/kalendervecka. Om du inte kan komma behöver du avboka dig senast 2 timmar innan aktuell klass via vår app. Om du inte avbokat eller kommer försent så får du en ”No-show” markering i datorn. Efter 3 missade klasser, dvs. 3 st ”no-show” kommer du bli passfryst och då ingen möjlighet till att förboka dig på någon klass, däremot kan du komma på drop-in. Den här passfrysningen kan du lösa upp genom att kontakta receptionen men efter totalt 9 missade avbokningar kommer du bli passfryst i 3 månader. Denna passfrysning kan lösas mot en avgift om 299 kr.

Vi går även tillbaka till ”10-minuters-regeln” vilket innebär att du behöver vara på plats och incheckad minst 10 min innan passets start för att inte förlora din plats till drop-in medlemmar.

NYTT gällande bokning är att du kan avboka din plats via receptionen fram till att det är 1 timme kvar till passets start. Ringer du t.ex. när det är 20 min kvar till passets start kommer du automatiskt få en ”No-show”.


Vad händer på anläggningen i februari?

Lördag 12/2 – PROVA PÅ LÖRDAG
Läs mer här: https://halsokompaniet.se/varmt-valkommen-att-prova-pa-fortgjort/

Tisdag 15/2 – FÖRELÄSNING
Läs mer här: https://halsokompaniet.se/forelasning-stark-genom-klimakteriet/

Onsdag 23/2 – STARK I MARK
Läs mer här: https://halsokompaniet.se/kurs-stark-i-mark/

 

Så vår fråga är hur ska DU fira? Kanske med ett svettigt spinningpass? Med 45 min energigivande Bodybalance? Eller varför inte bli ännu starkare med Functional Fitness Easy? Oavsett vad du väljer så säger vi: VARMT VÄLKOMMEN TILLBAKA IN I GEMENSKAPEN PÅ HÄLSOKOMPANIET!