Anna Ingman

Anna Ingman

Suverän anläggning med stort och varierat utbud, och som hela tiden utvecklar och förnyar sig. Stort plus för supertrevlig personal och duktiga instruktörer!

Ann-Cathrine Rülcker

Ann-Cathrine Rülcker

Jättebra att vi seniorer får finnas till. Vi är många som kommer måndag, tisdag och torsdag. I torsdags prövade vi crossfit för seniorer. Jättekul!

Anki Johansson

Anki Johansson

Har allt för mig!Toppen instruktörer! Bra utbud av klasser, trevlig atmosfär, helt enkelt ett toppen ställe.

Linda Magnusson

Linda Magnusson

Jag är så glad över att jag blev medlem på HK! Det kan ha varit ett av de bästa besluten jag gjort i mitt liv. Ska jag vara ärlig så trodde jag länge att det inte var något för mig, men oj så fel jag hade. Nu är det mitt liv känns det som. På ett mycket positivt sätt förstås. Appen gör att det blir lätt att boka pass och jag ser fram emot varje ny vecka med alla härliga endorfiner! Jag får mycket motivation till skillnad från när jag bara varit medlem på ett gym. Favoritpassen är Bodycombat och Yoga. 

David Pettersson

David Pettersson

Mycket bra och trevligt ställe att träna på och trevlig personal som ger bra service.

Carina Eriksson Carlström

Carina Eriksson Carlström

 

Variation! Här kan jag gå på gruppklasser med duktiga och drivande instruktörer, samt gym och X-Fit. Det nya höstschemat passar mig perfekt och ser framemot att kick-starta hösten !

 

Camilla Olsson

Camilla Olsson

Mycket trevligt ställe att träna på där alla hälsar på varandra, även man inte känner varandra och även pushar på varandra och säger grymt jobbat……Även trevlig personal icke förglömma!!

Jocke Carlsson

Jocke Carlsson

Otroligt inspirerande, härligt gäng, stabil träningsvärk!!

Madelene Lind

Madelene Lind

Är så himla nöjd att jag har börjat att träna på Hälsokompaniet ,Bra och trevliga instruktörer å jag känner mig mycket nöjd varje gång jag åker hem

Karin Porath

Karin Porath

Toppenanläggning med brett utbud som passar ung som gammal. Passar mig alldeles utmärkt. Dessutom möts vi av en trevlig och kunnig samt serviceinriktad personal. Betyg 5/5

Christina Johansson

Christina Johansson

 

Mycket varierande träning som lyfter varje enskild framåt och uppåt utifrån sitt egna utgångsläge. Otroligt härliga, pålästa och inspirerande instruktörer.

 

Jygga Augustsson

Jygga Augustsson

 

Härligt och mångsidigt gym med underbar personal. Alltid roligt att träna hos er.