För er som tränar Functional Fitness regelbundet och är i behov av utveckling och beredda att ta nästa steg!

Vi erbjuder nu Traininggrupper inom olika modaliteter. Max 12 deltagare per program/kurs (minst 4 deltagare för att det skall köras). Varje deltagare har sin egen plats för alla tillfällena och således jobbar man med en sluten grupp och möjlighet till en tydlig programmering med progression under den valda perioden. Träningen syftar hela tiden till utveckla och finslipa sina ”skills” inom ramen för vad som krävs på de olika övningarna i Boxen. Dessa träningsgrupper är att likna med PT Small Groups då man har sin egen plats för att kunna utvecklas successivt, erhålla individuell feedback och följa en planering som har satts av coachen för att uppnå vissa mål. Ex bättre teknik, mer power, styrka, rörlighet etc.

Det är två träningstillfällen per vecka och grupp och pågår i 9 veckor=18 träningstillfällen. Start vecka 40. Obs! De olika programmen vänder sig inte till nybörjare utan de som tränar FF regelbundet. De olika grupperna är :

OLY (Olympiska Lyft) med Magnus Andersson  och Jörgen Haglund (måndag 18:45+ fredag 17:30)

Gymnastik med Hanna Haglund och Sofia Andrén (Tisdag 18:45+ Torsdag 17:00)

Mobilitet och Stabilitet med Maria Hasselmark och Lisa Westerberg (Måndag 16:30 + Onsdag 17:45)

Priset för denna kurs/program och alla 18 ggr är 4500 kr. Betalningen kan fördelas på flera tillfällen på faktura eller autogiro om man så vill.

Deadline för anmälan är 14 september och anmälan går till maria@halsokompaniet.se  Först till kvarn!