NÅ SOMMARFORMEN PÅ 8 VECKOR MED PERSONLIG TRÄNING ONLINE


Se det här som en investering i dig själv för ökad motivation och en push i rätt riktning mot en starkare sommar 2022! Med ett skräddarsytt upplägg och en Personlig Tränare är det enkelt att komma i form. Selma har koll på dina behov och hjälper dig nå ditt mål. 

Med Peronlig Träning Online spelar det ingen roll vart du bor eller tidigare erfarenheter! Under 8 veckor får du skräddarsydda träningsprogram och måltider direkt i din egna app.

Sommarformen är en investering i dig  som vill inleda sommaren med att känna dig starkare, må bätre, hitta bra & hälsosamma rutiner och få bättre självkänsla på vägen! Och genom att skapa vanor och hälsosamma rutiner minimerar du chanserna för att slippa”börja om” i augusti.

JAG VILL VETA MER OM SOMMARFORMEN

SELMA WILLÉN

SELMA WILLÉN

Lic. Personlig Tränare

Träning och hälsa i sin helhet är något som jag brinner för och haft som intresse i många år. Nu vill jag dela mitt intresse med andra och hjälpa till med det jag kan för att alla ska tycka det är kul!

Jag jobbar med att skapa hållbara förändringar, hitta rätt balans och rutiner för varje individ. Olika förbud hit och dit tror jag inte på. Att ha kul är det viktigare, men för att det ska varar kul krävs det disiplin. Jag finns alltid här och vill gärna hjälpa dig, vi gör det tillsammans!

Selma Willén – selma@halsokompaniet.se