JEREMY KRAUSS APPROACH

Upptäck hemligheten bakom en smärtfri och balanserad kropp med Jeremy Krauss Approach (JKA). Denna innovativa metod hjälper dig att använda din kropp på ett mer effektivt sätt, vilket leder till förbättrad rörlighet, stabilitet och minskad smärta.


Fördelar med JKA

Förbättrad Rörlighet: Genom att arbeta med kroppens naturliga rörelsemönster
förbättrar JKA din flexibilitet och smidighet.

Ökad Stabilitet: Metoden stärker dina stabiliserande muskler, vilket ger bättre
balans och kontroll.

Minskad Smärta och Spänningar: Genom att korrigera obalanser i muskler och
leder minskar JKA risken för smärta och spänningar.

Effektiv Kroppsanvändning: Lär dig använda din kropp på ett mer ergonomiskt och energisnålt sätt, vilket kan förbättra din prestation i vardagen och vid fysisk aktivitet.

“Många gånger kan träningen leda till mindre smärta i vardagliga rörelse, men det kan ta sin tid”

Vem kan träna: Alla som kan stå i två timmar och som vill förstå rörelse och samband mellan olika leder och musklar bättre.

Varför: Lära känna sin kropp bättre och använda den på ett mera effektivt sätt. Effektivt kan betyda smidigare, med mindre smärta, med större rörelsefrihet, med bättre kontroll.

Dirk Handzic

Certifierad Instruktör

  • 8 tillfällen á 2 timmar
  • Start v.34
  • Söndagar kl 10:00-12:00


    Intropris: 2900 kr
    (ord.pris 3200 kr)

Vad är Jeremy Krauss Approach (JKA)?

JKA är en unik träningsmetod som fokuserar på att återställa kroppens naturliga rörelsemönster. Genom att arbeta med små, kontrollerade rörelser och medvetenhet hjälper JKA dig att upptäcka och korrigera obalanser i muskler och leder. Resultatet är en kropp som rör sig smidigare och mer harmoniskt.

Hur fungerar det?

JKA-sessioner är skräddarsydda för att möta dina individuella behov. En certifierad JKA-instruktör guidar dig genom en serie rörelser och övningar som är utformade för att förbättra din kroppskännedom och korrigera obalanser. Varje session bygger på principerna om neuroplasticitet, vilket innebär att din hjärna lär sig nya, mer effektiva sätt att röra sig på.

Vem kan dra nytta av JKA?

JKA är lämplig för alla åldrar och fitnessnivåer. Oavsett om du är en idrottare som vill förbättra din prestation, någon som lider av kronisk smärta, eller helt enkelt vill förbättra din allmänna hälsa och välbefinnande, kan JKA hjälpa dig att nå dina mål.

JAG VILL VETA MER OM JKA