T o m 30 juni får du Early Bird pris på våra aktiviteter för barn!
10 tillfällen för 990 kr

(ord.pris 1099 kr) Det går att lösa faktura utan fakturaavgift till nästa lön/barnbidrag!

Är detta intressant för dig maila till emma@halsokompaniet.se

BARNAKTIVITETER

BOKNINGEN TILL HÖSTTERMINEN ÄR ÖPPEN FÖR POPULÄRA
FAMILJETRÄNING OCH BORN TO MOVE!

Den huvudsakliga målsättningen med vår barnträning är att barnen har roligt och får uppleva en positiv känsla av rörelse och aktivitet, vilket vi tror i sin tur leder till fortsatt glädje och lust att röra på sig. Dessutom vet vi att barn som rör på sig tränar sin motorik, kroppskontroll, får bättre självförtroende och en positiv självbild. Genom att låta barn uppleva glädjen att röra på sig redan när de är små, ger du dem möjlighet att främja och befästa positiva fysiska vanor.

FAMILJETRÄNING

Familjeträning 3-4 år och 8-12 år
Att träna tillsammans hela familjen uppmuntrar till rörelseglädje för både vuxna och barn. Ni får både motion och kvalitetstid tillsammans och du får möjlighet att inspirera till hälsosamma vanor. Det viktigaste är att ha kul, det ska vara roligt att träna och röra på sig. I vår träning för barn och familj ser vi till att göra det på barnens villkor och utifrån deras förutsättningar. 

BORN TO MOVE

Born To Move: 2-3, 4-5, 6-7 och 8-12 år
Originalmusiken är skriven för att engagera barnen i en berättelse, bygga upp självförtroende och utveckla färdigheter. Rörelserna barnen gör till berättelsen utvecklar balans, koncentration, förmågan att tolka musik och röra sig till en rytm.