HÄLSOKOMPANIET OUTDOOR

 Styrka, kondition, smidighet, stabilitet, glädje, frisk luft, D-vitamin ger en glad och pigg kropp!

OUTDOOR

Styrka, kondition, smidighet, stabilitet, glädje, frisk luft, D-vitamin
ger en glad och pigg kropp!

OUTDOOR CROSSTRAINING

Är en träningsform där vi förflyttar oss i naturen, stannar på olika platser
och utnyttjar det som finns i naturen för att träna både styrka och kondition. När vi förflyttar oss görs det på sträckor motsvarande ca 500-700 m. Detta sker på olika sätt. Lekfull jogging, gåing, utfallssteg och liknande övningar med varianter.

Vi stannar på ca 3 olika stationer efter vägen där vi använder kroppen, varandra eller naturen som redskap för att göra stärkande styrke-, stabilitetsövningar samt pulshöjande aktiviteter.
Variationen ger dig en funktionell kropp och en glad själ. Med oss får du allt du behöver i träningsväg och på köpet även en energigivande natur!

OUTDOOR BOX

 Är funktionell träning utomhus med redskap där vi tränar både kondition och styrka. Enkelt passupplägg där alla övningar går att anpassa för individen. Alternativ finns alltid att tillgå så det spelar ingen roll om du gör det för första gången eller tusende gången. ALLA kan hänga med!

Vi använder oss av hantlar, kettlebells, gummiband, TRX, rep, bollar, rigg, mattor och gör enkla funktionella och effektiva övningar. Träningen görs i stationer eller på samma plats med angivna tidsintervaller eller antalet repetitioner som rekommenderas av coachen.

OUTDOOR MILITARY

Är militärinspirerad träning där jogg/löpning blandas med enskilda och/eller
samarbetsövningar för att träna hela kroppen och knoppen. Med eller utan redskap såsom däck, ryggsäckar, rep, diverse tyngder etc. Passet bygger på att stärka både jaget och ”laget”.

Övningarna sker på underlag oavsett väder vilket innebär att om marken är sank, lerig eller fylld med vatten, snö osv är detta en del utav träningen och utmaningen. Således Kläder efter väder.

Denna träningsform har vi för närvarande bara som happeningspass i vårt schema så håll utkik efter när vi annonserar så att ni missar en rolig, inspirerande och annorlunda utmaning och träning!