NYHETSBREV V.38

Så är vi då i full gång med höstträningen. Har du nå´n i din närhet som ännu inte kommit igång efter sommaren så hjälp henne/honom med att kicka igång. Det funkar alldeles utmärkt att börja innan mârten. Då kommer ju också resultaten snabbare….

Les Mills-releaser
Kommande vecka är det dags för nya pass inom våra Les-Mills koncept. Kolla in schemat för hur det ser ut. Det brukar vara lite extra festligt under releaseveckan så kom och träna och ha kul! Även om det är fullbokat med reservlistor så brukar det bli plats när passet ska igång (som jag skrev om i förra brevet). Har du aldrig testat? Passa på nu när det är nytt för alla – även för instruktörerna!
I samband med detta kommer vi att fotografera en del i lokalerna under passen. Bilderna kan komma att användas i olika typer av marknadsföring. Om du inte vill vara med på dessa bilder så är det jätteviktigt att du talar om detta, helst för fotografen men annars i receptionen innan eller efter passet.

”Spinninggångar”
Vi har ju nu kommit igång med SPRINT i cykelsalen och detta pass är uppbyggt mycket utifrån att instruktören ska gå runt bland deltagarna för att kunna coacha mer individuellt. Därför har vi flyttat cyklarna lite så att instruktören ska kunna ta sig runt bland deltagarna. Det är alltså en mening med att dessa gångar finns nu i fortsättningen. Så snälla, flytta inte ihop cyklarna igen.

Idag har vi börjat med omklädning i gymmet;)
Det är inte så suspekt som det låter. Omklädningsrummen är öppna som vanligt…. Däremot har vi skickat iväg trasiga dynor i gymmet för omklädnad. Vi vill inte ta allt på en gång eftersom det ”låser upp” för många maskiner och bänkar i så fall. Nu har vi skickat 2 st ställbara bänkar, fotrullen till maskinen för lår curl (Leg Curl). Vi har hämtat upp en bänk från boxen och ställt in i hantelrummet. Den bänken är inte ställbar så använd gärna den om du tänkt träna med bänk i nedfällt läge. Då blir de ställbara mer lediga till den som vill vinkla bänken. Hade du tänkt köra baksida lår den här helgen så får du göra det med någon av kabelmaskinerna, multihipen, raka marklyft eller varför inte finnen (googla gärna på den om den är obekant;).

Obemannade tider i receptionen
Respektera gärna våra obemannade tider som är mellan kl 6 – 9, 13:30 – 15:30 och 20 – 23 alla vardagar. Det är personal i lokalerna oftast under dessa obemannade tider men de har då andra arbetsuppgifter. Så om det gäller bokningar, varuköp och annat som sköts av receptionen så går inte detta att få hjälp med under dessa tider. Däremot står kaffet på så slå dig gärna ner med en kopp i den mycket lugna och sköna miljön under dessa tider.

Kundundersökning
Vi har en ny kundundersökning på gång. Jag hoppas verkligen på att du ställer upp med dina synpunkter i år igen. Tyvärr har jag varit väldigt dålig på att återrapportera om den förra till er. Men jag lovar att vi har tagit till oss av era svar och vissa saker har vi ändrat på, andra saker är på gång men för tidigt att skriva om i dagsläget.  Mitt mål är att återrapportera kommande undersökning till er senast i januari. Jag kan inte skriva mer om den senaste undersökningen här eftersom det skulle bli ett jättelångt mejl igen så den kommer i ett eget mejl under helgen.

Vackert väder väntar under helgen så ha en riktigt trevlig och aktiv helg!
Kör så det ryker!
Med vänlig hälsning
Tony med personal