NYHETESBREV V.2


 Hej och välkommen in i ett nytt träningsdecennium!

Så då går vi igång med vårschemat på Hälsokompaniet. Det låter härligt med ordet ”vår” men visst skulle det vara skönt med en riktig vinter först. Vi har inga jättestora förändringar i gruppträningsschemat (eftersom det har funkat bra med hög beläggning) jämfört med hur det var under hösten men på lördagar provar vi med ett annat upplägg.
Så här i början av året brukar vi människor ta nya tag i att leva lite mer hälsosamt igen. Ofta får vi många nya medlemmar under första kvartalet men det är även vanligt att vi som redan är igång med träningen på Hälsokompaniet tar nya och/eller ytterligare tag i det. Det innebär att det kan bli lite trångt i gymmet och på passen emellanåt. Men om vi visar lite hänsyn och är hjälpsamma motvarandra så blir det bara bra.

 

T ex i gymmet kan vi tänka på att vi inte ”lägger beslag på” maskiner och bänkar när vi vilar. Släpp in och turas om att jobba med utrustningen. Vilan kan man ju ta vid sidan om. Du ska heller inte vara rädd att gå fram och fråga om du får gå emellan. I gruppträningen är det begränsat med antal platser så det sköter sig självt. Däremot kan många bli
MYCKET bättre på att hantera avbokningarna. Avboka dig så fort som möjligt när du vet att du inte kan komma. Det är ofta reserver bokade på passen, så ge reserven ordinarie plats så tidigt som möjligt så att hen hinner förbereda sig. Ibland är det ju du själv som är reserv och jag antar att du också vill veta att du fått en ordinarie plats så tidigt som möjligt.

Tänk också på att de flesta avbokningar/reservplatser kommer under eftermiddagen samma dag som passet går av stapeln. Så
var beredd på att du kommer att få plats även om du inte hört något före lunch.
Kolla gärna in på https://halsokompaniet.se/nyhetererbjudanden/ för att se vad som är på gång. Just nu har vi erbjudande om mental träning i grupp, personlig träning i grupp och viktminskning.

 

Vårt träningskoncept för barn – BORN TO MOVE, drar igång nu igen i nästa vecka så då fylls våra lokaler av dessa härliga barn vid några tillfällen i veckan. Om du undrar så har vi ett fåtal platser kvar i grupperna förutom för 4-5 åringarna som är full.

 

Söndagen den 19 jan har vi öppet hus så om du känner någon som du tycker borde komma hit och titta (och kanske prova på att träna) så får du gärna informera den personen om att det är på gång.

 

Träningsresan till Kroatien är det stort intresse för. Fantastiskt roligt! Just nu är alla våra 40 platsernuppbokade men vi försöker få tillgång till fler. Vi har inte fått svar på detta än men om du är intresserad av att följa med men inte har bokat dig än så håll ögon och öron öppna…. Vi har lämnatnönskemål om att kunna erbjuda 10 platser till.

 

Många har frågat efter ryggsäckar och väskor. Det finns nu 2 varianter (Ryggsäck 399 kr och en Smart Back Pack 179 kr) i receptionen för beställning.

 

Var rädd om din mobiltelefon! Tänk på var du lägger den. Vi har förstått att det ligger mobiler på golvet i våra träningshallar. Där passar de inte in alls eftersom det är lätt att någon trampar i sönder den och i gruppträningshallarna behöver den inte alls vara med. Lås in den i ett skåp och fokusera på träningen. I gymmet kanske vi har mer användning för den men tänk på hur och var du lägger den i så fall. Fler hyllor till gymmet är inköpta för detta men tyvärr har dessa inte kommit upp ännu.

 

Jag passar på att påminna om att inte fotografera din träning. Det är så lätt att det kan komma med någon på bild som inte alls vill vara det. I värsta fall kan det t o m vara någon som lever med skyddad identitet, så var försiktig med fotografering och vad du gör med dina bilder.

 

Ha en riktigt god fortsättning på det nya året!
Önskar Tony med personal