MAMMA SMARTFIT

Mamma SmartFit TEAM är ett gruppträningspass med smarta anpassade styrkeövningar för kvinnor. Efter graviditet och förlossningar så behövs specialanpassad styrketräning för att få tillbaks kontroll och slippa putmage och onda ryggar.

Det spelar ingen roll om du fött nyss eller för flera år sedan. Du skall ha varit på din efterkontroll. 

Det är aldrig försent att hitta tillbaka till en stark och välmående kropp. 

 

Jag gick kursen våren 2017 efter att jag fått mitt första barn. Nu har jag fått nummer 2 och valde att köra samma koncept igen för jag var så nöjd.

Positivt: Trygghet
Jag har lång idrottsbakgrund men har trots det känt mig osäker på hur jag ska träna rätt efter mina graviditeter. Kursen har varit en trygghet för mig iom att jag varit i en anpassad miljö där man får svar på sina funderingar och kan stegra träningen efterhand som man vågar och har fysiken med sig.

Komma igång:
Kursen har varit som en kickoff för mig, för att komma igång med träningen igen. Att vara anmäld till ett program med fasta datum och ett lagom antal tillfällen gör att man får träning till en rutin igen.

Anna

JAG VILL DELTA I MAMMA SMARTFIT

Vilken tid passar dig bäst att bli kontaktad?