MILON VECKA

Välkommen till den spännande Milon-veckan mellan den 22-28 januari, en tid av öppna dörrar och fantastiska erbjudanden för dig som älskar träning eller är nyfiken på att komma igång!

Under denna specialvecka får du chansen att uppleva Milon helt gratis, oavsett om du redan är medlem eller funderar på att bli en del av vår gemenskap. Dessutom erbjuder vi kostnadsfri installation av Milon för alla som har Milon eller Premium-abonnemang. Och inte nog med det – välkomna till vårt öppna hus den 24 januari med en gratis smakprovning av våra spännande gruppträningspass!

Milon är en typ av träning som fokuserar på effektivitet. Det är en cirkel med maskiner som är anpassade för att ge en helkroppsträning på 17,5 minut. Genom att använda sig av smart teknologi anpassas varje maskin automatiskt till din kropp och dina behov när du tränar. Det är en snabb, enkel och effektiv metod för att stärka musklerna och förbättra konditionen. Med Milon kan du få en komplett träningsupplevelse på kort tid.

Boka enkelt din Milon installation eller prova-på-Milon via vår app: Go Active!  Klubbkod: 036 300 Eller ring vår reception för personlig hjälp och support!

Nyfiken på våra energifyllda gruppträningspass? Anmäl dig till pass under öppna hus den 24/1 genom Anna på anna@halsokompaniet.se eller ring vår reception på 0570-10888 för att boka din plats.

Det är helt gratis och du är hjärtligt välkommen att prova på vår varierade träning!