MEDLEMSBREV V. 25Det verkar som om vi kommer att får en fantastiskt fin midsommar! Alltid en liten tröst i bedrövelsen som det här året har börjat. Men låt oss hoppas på ett bättre andra halvår – alla kategorier! Så ha nu en riktigt trevlig midsommarhelg!

EasyLine
Nu efter midsommar och i och med sommarschema så har vi inga pass längre i lilla salen. Det innebär att vi nu kan flytta in och börja använda våra EasyLine-maskiner igen i den salen. De är redan på plats och vi har lagt in två pass där med start nästa vecka. Måndag kl. 17:00 kör Helena med er och på torsdag kl. 16:45 är det Anna. Kul att det är igång igen! Vi fortsätter också med ”corona-upplägget” av passen: det är fortfarande cirkelträning men omgjort till stationsträning, vi kör flera set/omgångar på samma maskin/övning innan vi spritar, torkar av och byter till nästa. Detta är viktigt även när du kör individuellt. Sprita alla kontaktytor efter dig. Det ska absolut inte vara några som helst problem att hålla avstånd till varandra då den lilla salen är mycket större än den ordinarie EasyLine-salen.
Vet du inte riktigt vad EasyLine är? Läs mer längst ner ibrevet (vet du vad det är så hoppa över texten;).

Sommarkort
Även denna sommar kör vi med sommarkort som kan köpas för en, två eller tre månader, alltså ingen bindningstid för den som vill prova på. Pris 599 kr/mån men endast 1499 kr för tre månader (kortkostnad 100 kr tillkommer).

Maxpulstest
Kommande tisdag kl. 18 – 19:15 kör Maria och Camilla maxpulstester. Då är det samling ute på Vik vid Nordells Bageri. Passen är inlagda som 15 min pass i schemat och bokas som vanligt i appen eller på hemsidan. OBS! Uppvärmning sker på egen hand minst 15 min innan testet. Är du inte ordentligt varm när du kör testet så får du heller inget resultat som du kan använda dig av. Läs mer under ”beskrivning” i appen när du bokar dig. Och lycka till!

Midsommarhelgens öppettider
Midsommarafton (fredag) och midsommardagen (lördag) håller vi stängt. Söndag har vi öppet som en vanlig söndag d.v.s. kl. 15:30 – 20:00 (bemannad reception 15:30 – 19:00). Du som har nyckelkortet gäller som vanligt kl. 04:00 – 23:00.

Återigen – ha nu en riktigt bra midsommar!
Mvh, Tony och Maria med personal

P.S.
EasyLine är våra ”luftmaskiner”. ”Easy” står för enkelheten, inte ”lätt” (all träning är ju lätt om man inte tar i;). Maskinerna är väldigt enkla då du inte behöver tänka på några inställningar med säteshöjder, spakar osv. Inte ens motståndet behöver du ställa in. EasyLine har stötdämpare istället för viktpaket, vilket innebär att du styr motståndet med din egen styrka och hastighet, d.v.s. ju snabbare/explosivare du trycker eller drar, desto mer motstånd får du av maskinen. Och det vet vi väl alla att vi vill ha så mycket motstånd som möjligt? Det är ju då vi får riktigt bra träningseffekt! EasyLine passar alltså alla. Till skillnad mot traditionell styrketräning i gymmet så jobbar EasyLine bl. a mer med uthållighet, flås och puls. Här får alltså hjärtat sin träning också – OM du utmanar dig själv med ett så högt tempo som du kan bemästra. EasyLine-maskinerna är ”självlärande” på så sätt att har du kört dem en gång så kan du dem sedan. De kan köras som ett eget träningspass men passar även alldeles utmärkt att använda som uppvärmning inför annan typ av träning
D.S.