MEDLEMSBREV V.23

Nu har det gått ett tag sedan förra medlemsbrevet och vi har hunnit med att få några sköna sommardagar, härligt!

Corona
Vi vill påminna om att vi allihop tillsammans ska fortsätta tvätta händerna, spraya och torka av utrustning som används, hålla avstånd och verkligen känna att du är frisk innan du går och tränar. Det är ju ganska positiva signaler nu som kommer från Europa och Stockholm så det kanske är lätt att tänka att det är på väg att gå över nu och att börja slarva lite med försiktighetsåtgärderna. Det är jätteviktigt att fortsätta som vi gjort de senaste veckorna/månaderna. Men det är också jätteviktigt att fortsätta träna och stärka formen när vi är friska.  Hos oss på Hälsokompaniet har vi plockat bort ett bord till i receptionen för att vi enklare ska kunna hålla avstånd, vi har skyltat upp extra för att påminna er om att hålla avståndet, vi har tejpat markeringar i golvet i gruppsalarna för att underlätta till att hålla avståndet.

Spraya och torka all utrustning som du använt (även viktskivor, sprintar, inställningshandtag etc) och gör gärna detta även innan du ska använda dem om du känner dig osäker. Använd handspriten som står utställd lite här och där, ofta. Träna gärna i handskar men spraya utrustningen ändå (vi har engångshandskar i receptionen om du vill ha). Nu när det är varmare ute kanske det är enklare att byta om och duscha hemma i större omfattning.

Sommarschema
Som vi skrev i förra brevet så kommer övergången till sommarschemat att bli lite mer ”glidande” i år. Det har redan skett några förändringar och det är fler planerade men vi kommer att försöka anpassa det utifrån bokningar/beläggning, d.v.s. ser vi att det blir lågt deltagarantal på ett pass (under några veckor) så kan det bli bortplockat och naturligtvis tvärtom – ser vi att beläggningen håller i sig på pass som vi planerat ta bort, så kan vi låta det vara kvar. MEN det hänger även på om vi har instruktörer som kan hålla i det. T o m personalen på Hälsokompaniet vill ha semester ibland även om vi som ägare har svårt att förstå det;)

Releaser (Les Mills)
V. 25 är det dags för nya gruppträningspass inom samtliga Les Mills koncept så ladda för dessa. Då tiderna är som de är så körs releaserna bara som vanligt i schemat och vi hoppas få möjlighet att skapa lite mer ”eventkänsla” nästa release.

Nationaldag och student
Vi ska fira vår nationaldag nu på lördag. Vi kommer att ha öppet som vanligt mellan kl 8:30 och 12:00 men observera att receptionen är obemannad då. Personal finns dock i lokalerna. På tisdag är det studentdags och även om det kommer att vara annorlunda så innebär det troligen många privata mottagningar. För Hälsokompaniets del innebär det dels att en väldigt stor del av vår personal är lediga och dels brukar det, traditionellt sett, vara väldigt få deltagare på passen. Vi stänger kl 18 den dagen alltså (9 juni). Några klasser ligger dock kvar och du som har nyckelkort har som vanligt fram till kl 23 på dig att träna.

Mvh, Tony och Maria med personal