MEDLEMSBREV V.16

Hoppas din påskvecka varit bra trots tillståndet i världen. Nu äntligen får vi höra försiktigt positiva signaler från Stockholmsregionen och Europa så kanske börjar vi se ljuset i tunneln. Värmland och Arvika har ju hittills varit väldigt väl förskonade från smittan i jämförelse med andra. (Du vet väl att du kan följa den dagliga statistiken på: https://www.regionvarmland.se/halsa-och-vard/coronavirus—covid-19/aktuellt-lage-i-varmland–covid-19/ och https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/utbrott/aktuella-utbrott/covid-19/bekraftade-fall-i-sverige/ ?)

Eftersom vi i mycket annat kommer ett par veckor efter Stockholm så måste vi vara fortsatt försiktiga och vaksamma men samtidigt leva så normalt som vi bara kan. Läs gärna även om vad vi gör på Hälsokompaniet för att minimera smittspridningsrisken här: https://halsokompaniet.se/angaende-coronaviruset/

Fr o m vecka 18 gör vi en del korrigeringar i vårt schema. Detta för att effektivisera schemat utifrån nuvarande läge. Några av klasserna får nya tider och några utgår tillsvidare (se sammanställning av detta längst ner i brevet).

Ang. EasyLine-passen så har vi just nu ingen plats för den utrustningen. Efter att vi flyttat ut den verksamheten till tältet så flyttade vi in annan utrustning i vårt ”cirkelrum” för att kunna flytta isär utrustning i gymmet ytterligare. När tältet förstördes i hagelstormen så har vi just nu ingen plats för EasyLine-maskinerna men vi har några idéer. Dock inget vi kan starta upp just nu.

Vill du sköta din träning och mat på hemmaplan men känner att du behöver guidning, hjälp och stöttning i det så har vi nu kommit fram med hur vårt PT Online-koncept ska se ut. Med hjälp av ett personligt kost– och träningsprogram gör vi det enkelt för dig att få effektiva resultat! Just nu har vi ett introerbjudande på detta 12 veckorsprogram. Se mer på https://halsokompaniet.se/personlig-traning-online/
 
Med vänlig hälsning
Tony med personal