MEDLEMSBREV

Då har vi passerat 1:a advent och julen närmar sig med stormsteg och därmed även vårt ”höstschema”. Var beredd på att ”vårschemat” kommer att se lite annorlunda ut då vi har lite nyheter på gång men mer om det vid annat tillfälle inom kort.

Det är ju lite oroliga tider i världen och nu är det viktigt att tänka på sin egen hälsa. Fysisk träning vet vi ju stärker oss både fysiskt och mentalt. Att dessutom använda Hälsokompaniet som en bas för
rekreation och egentid gör allting bara ännu bättre. För ca 17 kr/dag ha tillgång till gym, gruppträning, massagestol, dusch, bastu, kaffe och (om du vill) social samvaro måste ses som rena rama fyndet.

Vår Black Week fortsätter även den här veckan så passa gärna på att säkra din träning för ett helt år framöver för 4999 kr (enbart gym) eller 5399 kr (inkl. gym och gruppträning). Då kommer du under
15 kr/dag…

Nu är det dags för nya releaser för samtliga LesMills-koncept i gruppträningen som en tidig julklapp. Vecka 49 kör vi så var redo för rykande färska pass hela nästa vecka!

Har du bestämt dig för vilka julklappar du vill ge och vilka du önskar dig?

Kika in på vårt utbud i form av:
– Kläder (beställningsvara men kan provas ut och klämmas och kännas hos oss)
– Presentkort på massage
– Presentkort på PT (personlig träning)
– Presentkort eller 10-klipp (eller köp direkt) på Foodbox, vårt enkla, nyttiga och goda lunch- och middagsalternativ
– Träningskort

Det har varit en händelserik höst och vi kan konstatera att vi blir fler medlemmar och att gruppträningen växer igen efter pandemin, vilket vi tycker är jättekul. Hälsokompaniet är en gruppträningsanläggning. Vårt utbud inom gruppträning täcker i princip allt som kan efterfrågas inom träning vad gäller kondition, styrka, balans, rörlighet, avspänning i olika varianter, svårighetsgrader, intensitet, tidslängd osv. Detta genom dans, funktionell träning, viktträning, indoor cycling (s.k.
spinning) etc. Med gruppträning:
– behöver du inga förkunskaper kan du få bra variation på din träning
– får du coachning och inspiration från professionella instruktörer
– får du hjälp med övningar och teknik
– blir det en social samvaro, tillhörighet och extra pushning bara av att vara i grupp mm så testa gruppträning om du inte gjort det än, ge det några chanser för att det är den närmaste vägen tillbaka till den rörelseglädje vi en gång föddes med – TRÄNINGSGLÄDJE!

… och så har vi nya koncept på gång nästa termin. Mer om det nästa vecka!
Fortsätt häng i med träningen resten av december och vidare.