MASSAGE PRISER

Medlemspris:
60 min: 500 kr
45 min: 400 kr
30 min: 275 kr

Icke medlemspris:
60 min: 550 kr
45 min: 440 kr
30 min: 300 kr

För att du som medlem skall få medlemspris på behandlingarna behöver du logga in dig med ditt användarnamn: mailadress och lösenord: ÅÅMMDD på bokningssidan.

KLASSISK MASSAGE

Njut av den världsberömda svenska klassiska massagen – en djupgående massage som löser upp spänningar i hela kroppen och ger en behaglig och skön avslappning. Regelbunden massage motverkar trötthet, smärta i axlar, rygg och nacke. Dessutom bidrar den till att du känner dig lugnare, mjukare och mer rörlig.

IDROTTS MASSAGE

Du behöver inte vara en elitidrottare för att få det som brukar kallas för idrottsmassage. En idrottsmassage är ofta mer kraftfull än en vanlig massage. Med kraftfulla grepp och töjningar mjukar din idrottsmassör upp de muskler som orsakar problematik. Ofta läggs även stretch och triggerpunktsbehandling till för bästa resultat.

KOPPING

Koppning innebär att man jobbar med undertryck/vakuum.
Man har den unika möjligheten att utan att förstöra kapillärväggar suga ut blod ut i bindväven som signalerar till kroppen att det finns något främmande i systemet, ett angrepp. Immunförsvaret startar rensningsprocessen (lymfdränage) och produktion av egen medicin (olika hormoner) för att balansera systemet (homeostasen). Allt från ådror till kapillärväggarna rensas och kroppen renas. Koppningsmassage är en form av immunförstärkande bindvävsmassage. Det är en mycket effektiv behandling. Jag kan massera som vanligt med händerna samtidigt som kopporna jobbar på andra ställen. Det blir på så sätt en rejäl massage med dubbel effekt.

MASSAGE

För att boka tid hos dem ring vår reception på 0570-10888
eller boka online HÄR.
Bokning av behandling som skall ske samma dag skall bokas via telefon.

 

För att ändra eller flytta din bokning ring oss på 0570-10888.

  •  Ökar blod- och lymfcirkulationen
  • Lättar på spänningar i kroppen
  • Har en lugnande effekt på nervsystemet
  • De som går på regelbunden massage blir inte lika ofta sjuka som andra
    Vid ej avbokad massagetid  debiteras kunden med fullt pris.
    Avbokning kan ske minst 24 timmar innan bokad tid.
SOFIA ANDRÉN

Massör

Sofia erbjuder:
– Klassisk massage

ANDERS KARLSSON
Massör

Anders erbjuder:
– Klassisk massage
– Idrottsmassage
– Kopping