MAMMA SMARTFIT

Mamma SmartFit TEAM och Mamma SmartFit Gravid leds av Karolina Winberg på Hälsokompaniet.

Klasserna är gruppträning specifikt gjord för kvinnor som är gravida eller har fött barn, nyss eller för flera år sedan.

Karolina är Lic. PT och Mamma Mage Tränare. För mer information maila: karolina@backtobetter.fitness

*Du behöver inte vara medlem på Hälsokompaniet för att ta del av detta erbjudande utan du köper direkt ett paket på 10 stycken tillfällen med Karolina lic. PT och Mamma Mage Tränare. 

JAG ÄR INTRESSERAD AV MAMMA SMARTFIT

Mamma SmartFit TEAM

Mamma SmartFit TEAM är ett gruppträningspass med smarta anpassade styrkeövningar för kvinnor. Efter graviditet och förlossningar så behövs specialanpassad styrkekträning för att få tillbaks kontroll och för att slippa putmage och onda ryggar. Det spelar ingen roll om du fött nyss eller för flera år sedan. Du skall ha varit på din efterkontroll. Det är aldrig för sent att hitta tillbaks till en stark och välmående kropp.

Mamma SmartFit TEAM är träning för hela kroppen med fokus på inre bålstabilitet, alla övningar görs i olika svårighetsgad efter din nivå och du får individell coachning genom hela programmet. Du tränar styrka, kondition, stabilitet, rörlighet, balans och boostar din förbränning.

Mamma SmartFit GRAVID

Mamma SmartFit Gravid är ett gruppträningspass med övningar som är säkra för gravida. Du tränar efter din nivå och din trimester. Passet är upplagt efter hur kroppen utmanas under och efter en graviditet. Målet är att stärka och balansera kroppens alla funktioner. Du tränar styrka, kondition, stabilitet, rörlighet och balans. Efter ett pass känner du dig ordentligt genomtränad. Med bibehållen kontroll av kroppens inre magmuskler kommer du ha mindre smärta och du kommer snabbare i form efter graviditeten.