Karin är en fantastisk coach som ger mycket energi. Hon gör att jag orkar mer och vågar utmana mig lite extra varje gång. 

Kursen har gett mig bättre självförtroende och stärkt min självkänsla. Jag rekommenderar varmt Weight Trainer Next Step.

Ann-Christin

WEIGHT TRAINER NEXT STEP

  Har du gått Weight Trainer PRO och vill ta din träning till en ytterligare nivå? Då är Weight Trainer Next Step något för dig! 

Karin startar nu en 12 veckors vidareutbildning för dig som har gått WT PRO. Tillsammans med Karin får du verktygen du behöver för att nå ditt mål ,  slipa på din fysiska form och  skapa förutsättningarna att behålla din nya livsstil i framtiden! Effektivt. Med ett långsiktigt resultat!

Gör din anmälan nu!
Karin vill ha din anmälan innan 13 september 2019

*Kursen riktar sig till dig som har gått
Weight Trainer PRO. 

GÖR DIN ANMÄLAN NU!

Vilken tid passar dig bäst att bli kontaktad?