INDIVIDUELL TRÄNING

Fördelen med att träna individuellt är att Du slipper passa tider och väljer nivå och intensitet själv. Hälsokompaniets Gymintro finns till hands för att hjälpa dig med att få ett färdigt program i gymmet. Gymintro kan bestå av kondition- och styrketräning i maskiner.  

 

GYMINTRO

Här erbjuder vi nybörjaren i gymmet eller den som vill lära sig vår utrustning att vid 4 olika tillfällen (Överkropp 1 – Överkropp 2 – Ben/Bål 1 – Ben/Bål 2) erhålla ett allmänt träningsprogram med teknikinfo samt vilka inställningar du skall ha i maskinerna. Obs! Detta är inget träningspass utan du kommer att få se hur du skall utföra övningen och testa den för att få ett bra tekniskt utförande. När du gjort alla 4 programmen kan du i stort sett all utrustning i gymmet. Obs! Ej fria vikter. Boknings sker via bokningssidan

Vid behov av anpassad träning till specifika målsättningar, anpassning i förhållande till sjukdom/skador eller delade styrkeupplägg och funktionell styrketräning hänvisas till konsultation med Personlig Tränare.

TRÄNINGSINTRODUKTION MED PERSONLIG TRÄNARE

När du är ny medlem på Hälsokompaniet ingår det i ditt medlemskap 30 minuters konsultation hos en Personlig Tränare + 30 minuter coachning av Personlig Tränare + 60 minuter Small Group med Personlig Tränare för att du ska komma igång på bästa sätt. Första tillfället bokas in av din medlemsrådgivare när du tecknar medlemskap och resterande träffar av din Personliga Tränare.  

KONDITIONSTRÄNING

Konditionsträning förbättrar din syreupptagningsförmåga. När denna förbättras orkar du mer, blir uthålligare och piggare. Vi utarbetar konditionsprogram utifrån din målsättning.  Det finns olika varianter av konditionsträning vilka innefattar allt från intervallträning till raska promenader. Våra konditionsmaskiner håller mycket hög kvalité. Leverantören är Qicraf som är ett av marknadens ledande företag inom sin bransch.

STYRKETRÄNING

Med styrketräning kan du förbättra din muskelstyrka, minska belastingen på kroppens leder och ligament, förbättra hållfastigheten i skelettet, förbättrar kroppshållningen och ökar ämnesomsättningen etc. Allt för att  klara de prövningar som kroppen kan utsättas för i vardagslivet, jobbet eller specifika idrottsgrenar.

Vi har en väl genomtänkt gymdel med ergonomiska och effektiva träningsmaskiner samt fria vikter och dragmaskiner. Vi hjälper dig att ta fram ett tränings program som är anpassat för just dig och dina behov och din målsättning. Vår leverantör av gymutrustning är Technogym och Qicraft. Ett av marknadens ledande företag som håller mycket hög kvalité.