MEDLEMSBREV

Då var vi helt plötsligt framme vid påsk. Det är nu några veckor sedan senaste medlemsbrevet och det har hänt en del sedan dess och vi har en del på gång – som vanligt!

Ha koll på våra öppettider nu i påsk!
Även vi på Hälsokompaniet firar påsk och det innebär lite förändrade öppettider och de ser du här

Virtual
Numera behöver du inte boka dig för att köra våra virtuella pass i stora salen utan vi kör fullt ut med drop-in. Kolla in schemat som vanligt i appen eller hemsidan.

Förlängd öppettid för dig med Nyckelkort
Fr o m idag förlänger vi till kl 24:00 för dig som har nyckelkortet. Detta efter önskemål från ett antal medlemmar så vi hoppas att det funkar. Numera finns det alltså tillgång till träning i våra lokaler mellan kl 04:00 och 24:00 varje dag för dig med Nyckelkort (oavsett påsk eller inte).

Zumban utgår
Vi måste tyvärr meddela att zumban, av olika anledningar, avslutas i och med nästa månadsskifte. Ev. ersättningspass ej klart ännu.

Fler löpband och Netflix
Nu har vi bytt ut och utökat antalet löpband i gymmet och vi hoppas och tror att detta blir superbra, naturligtvis. Förutom “underlaget” i löpbandet så är det skärmarna som är mer avancerade och ger fler möjligheter men kan samtidigt användas lika enkelt som de gamla, d.v.s. det är bara att trycka på start och köra. Du som kört det nyare löpbandet och/eller trappmaskinen kommer att känna igen dig i skärmmenyn. Vill du ha lite extra distraktion när du tränar så har vi nu lagt till Netflix-appen på skärmen. Så har du ett Netflixkonto är det bara att logga in och kolla in din favoritserie/film och jobba på.;)

Maxad påskträning (med gästinstruktör och flera extra klasser utöver vårt schema)

Idag (Skärtorsdag)
– BEST OF SPRINT 45 min, kl 17:00 kör Tilda klassen som är maxad med svett, endorfiner och grym träning
– DANCE MASHUP 75 min, kl 17:00 mixar Madeleine, Ida, Alva & Åsa det bästa från BODYJAM, SH’BAM & ZUMBA! Det här kommer förvandla salen till ett dansgolv och du kan räkna med ett fartfyllt och helt fantastiskt träningspass!

Imorgon (Långfredag)
– BATTLE OF EASTER 45 min, kl 11:00 är Anton & Selma redo för att ge dig en riktig rolig och extra påskig utmaning i boxen!

Påskdagen
– AC/DC SPINNING kl 17:00, ett legendariskt och utmanande spinningpass med musik från AC/DC! Tony ser till att du får jobba hårt till hårdrock i 100 minuter!
– Gästinstruktur Simon Nilsson kör 60 min BODYPUMP med start 17:10

Annandag Påsk
– Gästinstruktur Simon Nilsson kör en härlig kombination av LM SPRINT kl 17:20 och LM CORE 18:05

Alla pass bokas som vanligt fyra dagar innan via appen.

Påskkort
Även i år har vi Påskkortet till försäljning. Detta erbjudande är mest tänkt till era utflyttade nära och kära som kommer hem till Arvika under påsken och vill hålla igång sin träning. Mer info på hemsidan.

Ha en riktigt GLAD PÅSK!
Maria & Tony med personal