FORTGJORT TRÄNING

FortGjort Träning, träningspass som är till för alla oavsett nivå och förutsättningar 
Alla FortGjort pass är endast25 minuter så du både orkar och hinner. 

FortGjort Mage Rygg
En stark hållning är A och O för att kroppen ska må bra i vardagen. Med FortGjort Mage Rygg  stärker du mittpartiet på kroppen. Det finns alternativ i övningarna och du utgår alltid från din egen förmåga och dagsform.
FortGjort Box Mix
Enkel och riktigt rolig box-träning utan partner. En pulshöjande träningsstund med mycket träning för överkroppen. Enkel skuggboxning i korta kombinationer blandas med styrka och uthållighet för ben och säte med din egen kropp som motstånd. Enkel och tuff träning som ger mersmak!
FortGjort Rörlighet
Stretch och rörlighet står i fokus under denna rogivande träningsstund. De harmoniska rörelserna är lätta att anpassa efter dina egna förutsättningar.
FortGjort Multiträning
Består av kondition- och styrkeövningar där du kan utmana dig själv efter din egen kapacitet varje gång. En liten serie av enkla och effektiva övningar eller rörelser upprepas så många gånger du hinner under ett visst antal sekunder. Därefter en ny serie. En träningsform med mycket endorfiner.
FortGjort Harmoni Avspänning
En aktivitet där du stannar i positioner en längre stund för att uppnå avspänning både för musklerna och mentalt. Vi befinner oss sittande eller liggande genom hela klassen och vi har hämtat inspiration från YinYoga.

Redskap: Matta och om du själv vill ta med kudde eller Yogabolster är det ok (dock inget krav för att utföra övningarna)

FortGjort Skivstång

Träning med skivstång är både roligt och ger mycket bra uthållighetsträning.
Under passet utför du traditionella skivstångs-övningar till peppande musik. Du tränar efter egen förmåga och väljer själv hur mycket vikt du vill ha på din skivstång. Hela kroppen får en tidseffektiv genomkörare.

Redskap:
– Steplåda
– Skivstång
– Matta

OBS: Utbudet av olika koncept varierar beroende på säsong.