För ordningens skull


Vad
har ni för åldersgräns?
Man ska gå på högstadiet i skolan för att kunna teckna ett ungdomsmedlemskap för gymträning på Hälsokompaniet.


Kan jag ta med mig barn till gymmet?

Mellan 9:30-11:30 + 13:30-15:30 har vi lite lugnare i vårt gym. På prov vill vi därför erbjuda alla nyblivna föräldrar att träna under dessa tider tillsammans med sina bebisar.

Barnet får inte vara i kryp, stå, gå stadiet då det finns risker med detta i gymmiljön. De får gärna ligga på filt eller vara i babysitter eller bilbarnstol. Barnvagnen ska stå i entrén (men får inte blockera utgången) Om barnet behöver tröstas, matas eller liknande ber vi er göra detta utanför själva träningsmiljön då det kan distrahera andras fokus från träningen.

I övrigt vg barn i vår träningsmiljön har vi en policy att det inte är tillåtet. Orsaken till detta är att om vi beviljar en förfrågan skall alla beviljas. Detta kan lätt bli rörigt och oroligt i våra träningslokaler då barn gärna vill upptäcka, prova och testa samt kanske lockas till att springa omkring på större ytor. Dessutom är inte miljön anpassad för barn att vara i vg utrustning, ljud etc.

Barn är hjärtligt Välkomna i receptionens cafédel under tiden förälder tränar. Detta är för barnets egen säkerhets skull. Det är också många av våra medlemmar som pusslar ihop och ordnar barnvakt för att få sin egentid på gymmet. Då ska det inte springa omkring andra barn i träningshallarna.
Vi rekommenderar dock inte längre tid än 75 min per tillfälle.


Får jag ha min mobiltelefon?

Av respekt till övriga medlemmar ber vi dig att inte ha med din telefon. Om du ändå måste så ska du ha den på ljudlös. Lägg fokus på din träning och lämna telefonen på annat ställe. Vid viktiga samtal, gå åt sidan och håll en diskret ton så att du inte stör någon.


Får jag ta egna bilder på min träning?
Helst inte. Tänk på att det ofta är många i som tränar hos oss och de vill kanske inte komma med på dina foton. Respektera andras integritet!


Hos oss tränar vi med rena inneskor!

Maskiner och löpband tar skada när grus kommer in i maskineriet. Under reparationstiden är maskinerna obrukbara och det är då i första hand medlemmarna som drabbas.
Reparations- och städkostnader påverkar också våra träningspriser. Det är inte heller trevligt att stretcha på en grusig matta.


Lämna träningskläder i lokalen?

Av hygieniska och utrymmesmässiga skäl ber vi dig att ta med dig dina kläder hem.