Begränsat erbjudande – Endast 100 medlemskap tillgängliga

Vi är redo att leverera ett riktigt bra erbjudande online och på anläggningen. Under årets Black Week har vi inte bara fantastiska prissänkningar, utan också en ökad fokus på hälsa. Det är dags att göra något bra för din kropp och din hälsa till oslagbara priser med något av våra medlemskap.

Detta är din chans och ett unikt tillfälle att investera i din hälsa och välmående till kraftigt rabatterade priser. Missa inte möjligheten att sätta din hälsa i fokus under Black Week 2023!

Erbjudandet gäller både nya och befintliga medlemmar:
Medlemskapet avslutas automatiskt efter 12 månader.

Flexibel betalning online eller i kassan:
Vi erbjuder bekväma betalningsalternativ. Du kan betala direkt online eller besöka oss i kassan för att säkra ditt medlemskap. För din bekvämlighet finns även möjligheten till fakturabetalning med en generös tidsfrist på 14 dagar.

Gäller för alla medlemskapskategorier:
Detta erbjudande omfattar medlemskap för seniorer, vuxna och ungdomar. Oavsett din ålder eller hälsostatus, finns det något för alla. Observera att ett minimiålderskrav på 15 år gäller för att dra nytta av detta erbjudande.

Ej kombinerbart med andra rabatter eller kampanjer:
För tydlighet kan detta erbjudande inte kombineras med andra rabatter eller kampanjer. Det är din garanti för att få det bästa erbjudandet som finns just nu.