Autogiro och Ekonomi


Hur betalar jag?
Du kan välja mellan olika betalningssätt, månadsvis dragning via autogiro eller årsvis kontant, kort direkt i kassan eller via en faktura.

Vilket datum dras medlemsavgiften via autogiro?
Vi försöker alltid debitera första gången den 28 varje månad om det inte infaller på en helgdag.

Vad händer om jag inte har pengar på mitt konto?
Om täckning saknas blir det dubbeldragning kommande månad. Om medlemmen inte väljer att komma in och betala i kassan på gymmet.

Kan jag få kvitto för friskvårdsersättning?
Självklart kan du det! Om du har autogiro kontaktar du vår reception så hjälper vi dig med ett kvitto. Har du betalt via faktura gäller den tillsammans med kontoutdrag från din bank som kvitto.

Kan jag använda friskvårdscheckar?
Det går bra. Vi samarbetar med Wellnet, Benify och Friskvårdskuponger.

Borttappat medlemskort?
Kontakta oss omgående så att vi kan spärra ditt borttappade kort. Ett nytt kort kan du köpa i receptionen för 100 kr.

Kan jag göra ett uppehåll i mitt medlemskap?
Ja, det kan du i vissa specifika fall. Vid skada och sjukdom ska ett läkarintyg uppvisas. Om du är gravid och inte kan träna behöver vi ett moderskapsintyg. Om du ska göra militärtjänstgöring eller ska arbeta på annan ort under en period så behöver vi ett intyg för detta. Från den dagen vi mottagit och bekräftat ett giltigt intyg kan uppehåll göras. Uppehållet kan vara minst 1 månad. Kontakta oss så hjälper vi dig!

Vad händer efter bindningstiden?
Om du betalar ditt medlemskap med autogiro: När bindningstiden enligt det tecknade avtalet har gått ut löper avtalet på tillsvidare. Uppsägningstiden är en månad plus resterande dagar i uppsägningsmånaden.
Om du betalar ditt medlemskap med faktura: Ca en månad innan din bindningstid går ut skickar vi ut en ny faktura för kommande period. Betalas inte denna faktura avslutas medlemskapet automatiskt.

Hur avslutar jag mitt medlemskap?
Om du betalar ditt medlemskap med autogiro så meddelar du din uppsägning till oss i receptionen. Uppsägningstiden är en månad plus resterande dagar i uppsägningsmånaden (om du inte har bindningstid kvar) från att vi mottagit och bekräftat din uppsägning. Om du betalar ditt medlemskap via faktura kommer ditt medlemskap att avslutas automatiskt om erbjudandet med den nya periodfakturan inte betalas.

Om jag vill avsluta mitt medlemskap, räcker det att avsluta mitt autogiromedgivande till Hälsokompaniet då?
Nej! Om du har bindningstid kvar så kommer vi att skicka ut en faktura på resterande belopp, plus fakturaavgift. Om du inte har bindningstid kvar så skickar vi faktura för uppsägningstiden, d.v.s. en månadsbetalning plus fakturaavgift.

Kan jag överlämna mitt medlemskap till annan person om jag har bindningstid kvar?
Ja,visst! Men gör det i samråd med oss.

%

EN INVESTERING I DIG SJÄLV