DIN TID ÄR NU!

Nu är det dags att investera i din hälsa för kommande år. Teckna ett årsmedlemskap hos oss och få 3 månader till HALVA PRISET!

Vårt exklusiva erbjudande ger dig chansen att få bästa möjliga start på 2024. Oavsett om du är nybörjare eller en rutinerad träningsentusiast, har vi allt du behöver för att nå dina mål.

Få tillgång till toppmodern utrustning i Milon, personlig tränare och ett stort utbud av gruppträning. Ge dig själv det perfekta verktyget för en aktiv och hälsosam livsstil.

JAG VILL VETA MER OCH BLI KONTAKTAD OM KAMPANJEN

För att ta del av detta erbjudande, köp ditt årskort i receptionen. Vi erbjuder flexibel betalning med månads autogiro, faktura eller engångsbetalning
– så att det passar dig bäst.

Erbjudandet gäller för alla medlemskapskategorier: Premium, Standard GRP, Standard Milon och Gym (ordinarie pris). Notera att minimiåldern för träning
utan målsman är 15 år.

Observera att detta erbjudande inte går att kombinera med andra rabatter eller kampanjer, samt att medlemskapskampanjen endast gäller för nya medlemmar vid tecknade av 12 månader. Vid avbrott under bindningstiden blir du återbetalningsskyldig för rabatten du erhållit.

Startavgift på 250 kr tillkommer. Vid tecknade av Premium och Standard Milon bjuder vi på Milon-installationen (499 kr) tom 29 feb 2024.

Börja din träningsresa med oss och ta steget mot en hälsosammare och starkare version av dig själv.