WEIGHT TRAINER

Gå ner i vikt med Weight Trainer!

 

Weight Trainer är ett personligt anpassat viktminskningsprogram där du tränar tillsammans med, och blir coachad av en personlig tränare, en träningspartner vars enda uppgift är att motivera dig till att uppnå resultaten du vill ha. Beroende på hur mycket hjälp du behöver för att nå ditt resultat finns Weight Trainer PRO som är i 3 månader samt möjlighet till förlängning i Weight Trainer Next Step.

Weight Trainers fyra delar – Tänk, Njut, Ät, Träna utgör ramen för strategin du och din personliga tränre lägger upp.

Din nya livsstil i framtiden, genom nya kunskaper om din kost,
träning och livets njutningar.

Ring oss direkt på 0570-10888 eller läs mer på www.weighttrainer.se

 

Pernille Segolsson och Karin Birgersson 
– Lic. personlig tränare (PT School Stockholm)
– Weight Trainer, viktminskingskoncept

RESULTATET ÄR LEDORDET
Weight Trainer är ett personligt anpassat viktminskningsprogram där du tränar tillsammans med, och blir coachad av en personlig tränare, en träningspartner vars enda uppgift är att motivera dig till att uppnå resultaten du vill ha. Beroende på hur mycket hjälp du behöver för att nå ditt resultat finns Weight Trainer i två olika upplägg, ett lite kortare – 1 månad och ett längre – 3 månader.
Weight Trainers fyra delar -Tänk, Njut, Ät, Träna – utgör ramen för strategin du och din PT lägger upp. Det är just de fyra delarna tillsammans med din personliga tränare som gör Weight Trainer unikt.

TRÄNING SOM PASSAR DIG
Din PT lägger upp din träning så att den passar dina förutsättningar och inspirerar dig att göra mer än vad du själv tror. Att träna med en personlig tränare liknar ingen träning du någonsin gjort på egen hand. Du väljer om du vill träna individuellt eller i små grupper s.k.
Small Groups om 4-8 personer.

KOST SOM PASSAR DIG
Weight Trainer har tre olika kostupplägg att välja mellan, beroende på hur du snabbt du vill nå resultat och vad som fungerar bäst för dig i vardagen. Din PT hjälper dig att lägga upp din kostplan för bästa resultat.

 

DIN TID MED DIN WEIGHT TRAINER PRO

24 träffar totalt

– 1  introduktionsträff med Weight Trainer Coach

– 15 Small Group träningar med Personlig Tränare

– 8 coachträffar 

– Mentalt träningsprogram

– Träningsprogram

– Träningsupplägg

– Vägning och kroppsmätning

– Kostplan

– Hälsoanalys

JAG ÄR INTRESSERAD AV WEIGHT TRAINER