Gruppträning

 

FortGjort-träning

FortGjort Mage Rygg
En stark hållning är A och O för att kroppen ska må bra i vardagen. Med FortGjort Mage Rygg  stärker du mittpartiet på kroppen. Det finns alternativ i övningarna och du utgår alltid från din egen förmåga och dagsform.

FortGjort Pulsjympa
Inspirerat av traditionell gympa. Med musik som ger energi och ett upplägg som är kreativt och roligt. Här ökar eller bibehåller du din kondition  och du får även en ökad förbränning i kroppen.

FortGjort Dancefever
Ett dansprogram med olika teman, allt från bollywood till disco, funk, flirty dancing mm. Här får du njuta av danssglädje när det är som allra bäst.

FortGjort Step Mix
Här bjuds du på enkel och följsam konditionsträning på en steplåda. Små dansanta inslag sätter guldkant på FortGjort step mix som gör konditionsträningen till något utöver det vanliga.

FortGjort Långsamma Rörelser
Med inspiration från Tai Chi använder du din kropp långsamt, fokuserat och medvetet. Balans, rörlighet och styrka för hållningen är vårt fokus.

FortGjort Yoga Avspänning
Rörlighet, närvaro och avslappning. Detta är en lugn form av yoga och är en skön stund för både kropp och själ.

 

LesMills

LES MILLS GRIT™ series är designade för att på ett effektivt sätt utmana din fysisk genom högintensiv intervallträning. Kraftfull musik och inspirerande coacher som kommer att vara nere på golvet med dig och motivera dig att jobba hårdare.

  • GRIT-strenght™  Maximera din styrkautformat för att förbättra styrkan och öka muskelmassa. Du använder skivstång, viktplattor och din egen kroppsvikt för att jobba med alla stora muskelgrupper. Förbättra din syreupptagning, styrka och uthållighet.
  • GRIT- plyo™Maximera din spänstplyometriskt baserad träning, utformad för att få dig att prestera till det yttersta. Du använder dig av en låda/bräda och kombinerar explosiva hoppövningar för att förbättra explosiviteten och forma en atletisk kropp.
  • GRIT- Cardio™Maximera din förbränning Här använder du din egen kroppsvikt och tränar högintensivt för att förbättra din kondition. Den unika sammansättningen av rörelser ger dig en hög energiförbrukning som fortsätter efter att passet är slut.

CXWORX
Letar du efter en kort och intensiv träning som utmanar till att förbättra din träningsnivå och samtidigt stärker och tonar din kropp? Då är det CXWORX du behöver! Genom dynamisk och funktionell träning med hjälp av gummiband tränar vi mage, rygg och rumpa. Detta kommer få dig både stark och till ett bättre välmående!

SH’BAM
Det här är klassen för dig som vill svettas, dansa och ha kul.
SH’BAM bygger på enkla heta moves till listettor och remixade gamla favoriter – helt enkelt det perfekta sättet att komma i form och samtidigt låta din inre stjärna lysa!
“Come as you are, leave as a star!”

BODYATTACK
Sportinspirerad konditionsträning som ger styrka och uthållighet. En högintensiv intervallträningsklass där atletiska aerobicsrörelser kombineras med styrka och stabilitetsövningar. Dynamiska rörelser och kraftfull musik motiverar Dig till att nå Dina träningsmål.

BODYBALANCE
En perfekt blandning av tai-chi, yoga och pilates som gör Dig lugn och fokuserad. Du tränar styrka och rörlighet till skön och följsam musik. Ett lugnt sinne i en stark och smidig kropp.

BODYJAM
En explosion och fusion av den senaste musiken och danstrenderna. Släpp loss till ett pass med mycket attityd, höfter och ”coola moves” där Du samtidigt får effektiv konditionsträning! Kan det bli bättre?

BODYPUMP
Styrketräning i grupp som utmanar Dig och gör Dig stark. Under en timme tränar Du kroppens större muskelgrupper till inspirerande musik. Du använder skivstång och viktplattor och avgör själv hur tunga vikter Du vill använda. Möjligheten att anpassa träningen till egen förmåga gör att Du kan träna BODYPUMP oavsett träningserfarenhet.

BODYCOMBAT™
Kampsportsinspirerat konditionspass med massor av kraft och energi! Med tekniker från karate, taekwondo, capoeira, boxning och muay thai utmanar du en fantasimotståndare. Samtidigt förbrukar du massor av energi, blir skickligare och starkare.

 

 

Cirkelträning

EASY-LINE
I våra luftstyrda styrkemaskiner erbjuds effektiv styrketräning i grupp. Övningarna kombinerar styrketräning och konditionsträning i ett intervallupplägg med ökad förbränning som resultat. Klassen är 45 minuter. Uppvärmning sker på egen hand.