Senior Träning

I schemat har vi Senior klasser som är anpassade för våra pensionärer. Självklart får man som Senior gå på vilka klasser man vill och lägger allt efter sin egen förmåga och nivå.

SENIOR EASY-LINE
I våra luftstyrda styrkemaskiner erbjuds effektiv styrketräning i grupp. Övningarna kombinerar styrketräning och konditionsträning i ett intervallupplägg med ökad förbränning som resultat. Klassen är 45 minuter och avslutas med en gemensam stretch.

SENIOR HK Functional HIT – FUNKTIONELL TRÄNING
XFit är styrke-, konditions och smidighetsträning byggt på ständigt varierande funktionella rörelser. Vi utför rörelser som stå, sitta,  kasta, lyfta, putta, dra, och springa. Det är dessa naturliga rörselser som ligger till grund i övningarna som inkluderas i XFit träningspass. Träningen är väldigt effektiv och rolig! Man kan träna XFit både som nybörjare och elit då man endast utgå från sig själv och sin egen kapacitet. Då man kämpar tillsammans i mindre grupper skapar det en stark teamkänsla.

{

“Jättebra att vi seniorer får finnas till. Vi är många som kommer måndag, tisdag och torsdag. I torsdags prövade vi crossfit för seniorer.  Jättekul!”

– Ann-Cathrine Rülcker