BLI MEDLEM DU MED!

 

TRÄNING PÅ HÄLSOKOMPANIET

Kom in och testa något av våra många roliga pass!

CXWORX®

CXWORX®

Letar du efter en kort, intensiv träning som utmanar till att förbättra din träningsnivå och samtidigt stärker och tonar din kropp? Då är CXWORX® det du behöver! CXWORX® fokuserar på musklerna i bålen (mage och rygg) och de musk­ler som binder samman överkropp och underkropp. Rörelserna är idealiska för att stärka mage och även rumpa, samtidigt som kroppen blir starkare och på så sätt bidrar till att förebygga skador. PASSAR FÖR DIG SOM VILL: – Bli funktionellt starkare i bålen. – Utmana din styrka.

SH'BAM®

SH'BAM®

Det här är klassen för dig som vill svettas, dansa och ha kul. SH’BAM™ bygger på enkla heta moves till listettor och remixade gamla favoriter – helt enkelt det perfekta sättet att komma i form och samtidigt låta din inre stjärna lysa! Come as you are, leave as a star!

BODYBALANCE®

BODYBALANCE®

BODYBALANCE® är en varsam blandning av yoga, tai chi och pilates som gör dig centrerad och lugn. Med hjälp av fokuser­ing, andning och en serie noga utvalda rörelsekombinationer tränar du funktionell styrka, balans och rörlighet till mjuk musik. Kombinationen av tekniker och rörelser ger dig ett fysiskt träningspass, samt inre balans och harmoni. PASSAR FÖR DIG SOM VILL: – Bli funktionellt starkare. – Förbättra rörligheten. – Bli lugn och harmonisk.

BODYPUMP®

BODYPUMP®

BODYPUMP® är styrketräning till musik som utmanar dig och gör dig stark. Under en timme tränar du kroppens alla större muskler med en skivstång. Du väljer själv dina vikter på stången för att kunna utmana din kropp att nå de resultat du vill ha. PASSAR FÖR DIG SOM VILL: – Bli starkare. – Lära sig funktionella övningar. – Förbruka energi.

SOCIALA HÄLSOKOMPANIET

Följ oss Instagram och Facebook för att snabbt få information om vad som händer
på anläggningen, erbjudnanden och nyheter!

Hashtagga även din bild med #halsokompaniet och kom med här på vår hemsida.

Följ oss på Instagram !

Följ oss på Facebook !