Bokning av pass fr o m vecka 51 (18 dec) och framåt görs i BRP, det nya systemet. Några hann med att boka sig på några pass i nästa vecka men ni som gjort det är överflyttade till det nya och ska ha fått sms om detta. Ni har alltså er plats kvar.

Än så länge kan ni enbart boka er via vår hemsida (www.halsokompaniet.se) då appen är försenad men kommer snart. Ny inloggning gäller nu: anv.namn är din e-postadress och lösenordet är födelsedatum ÅÅMMDD

Idag har vi monterat vändkors i entrén. De är öppna än så länge så det är bara att gå igenom. Vi återkommer när de ska tas i bruk. Vi måste få in de nya medlemskorten först.

Mvh
Tony, Hälsokompaniet

VECKOBREV 49

Nytt datasystem fr o m måndag 11 dec!

Hej!

Nu kommer det hända en del igen på Hälsokompaniet. Det har ju varit lite lugnare nu några dagar efter renovering, 20-årsjubileum, återinvigning osv, så nu är det dags att ”röra om i grytan” igen;)

Nu på måndag byter vi datasystem, från Gymcontrol till BRP. Vi smygstartar med kassa och incheckning på pass. Sedan kommer det till saker löpande under de närmaste dagarna och veckorna. När du bokar dig på pass så kommer vi att ha kvar det gamla systemet t o m söndag i nästa vecka, d.v.s. 17 dec. Pass som du vill boka dig på efter det datumet kommer du att boka dig i det nya. Det kommer att finnas en app även för detta men det har hakat upp sig någonstans så just nu vet vi inte när vi kan ta den i bruk. Naturligtvis kommer det att gå att boka sig via hemsidan.

På tisdag monteras nya vändkors och grind. Det innebär att du använder ditt kort för att komma igenom vändkorset. I början kommer vi dock att ha vändkorsen och grinden öppna tills vi fått allt nytt på plats med det nya datasystemet. Vi informerar när vi tar dem i bruk på allvar.

Vi kommer att byta ut ditt medlemskort! De nya korten har inte levererats ännu så tillsvidare ska vi hanka oss vidare med de gamla. Det kommer att finnas ett armband som alternativ som du kan köpa för en liten avgift om du inte vill krångla med kort.

Du som har nyckelkort kommer att få använda nya kortläsare på ytterdörrarna för att komma in under icke öppettider. Detta innebär att vi kommer att kunna administrera korten helt själva utan inblandning av ANC och då blir ”löptiderna” lite snabbare, enklare och förhoppningsvis mindre strul med kort som inte funkar.

Vi hoppas och tror att du har förståelse för om det blir lite rörigt i receptionen under veckan som kommer. Det kan bli lite köer så kom gärna i extra god tid om du har möjlighet, kanske hinner du med en extra kopp kaffe också då….

Vi gör allt detta för att bli lite mer effektiva. Datasystemet vi har idag har vi inte varit så nöjda med och det nya kommer att automatisera väldigt mycket mer för oss.

Vändkors och grind sätter vi in för att få bättre koll på att det enbart är behöriga som är i våra lokaler. Det är flera fördelar med detta, bl a att ingen ska träna gratis medan du betalar för träningen, det blir två inloggningsstationer/vändkors vilket ger kortare kö, vår statistik blir bättre så vi tydligare kan se hur vi ska fördela våra resurser o.s.v. Till våren inför vi även biljettsystem till våra pass och wodar så när du taggar ditt kort/armband skrivs en biljett ut. Den biljetten ska du lämna till instruktören som håller i passet och på så sätt räknar vi med att komma från problemet att en del smiter in på pass utan att egentligen ha plats.

Vi går alltså en spännande vecka till mötes…… och Lucia blir det också! Mer info kommer så snart vi har mer info att ge. Just nu vet vi inte så mycket själva om exakta starttider och hur det kommer att fungera. Det enda vi vet är att det kommer att bli ännu bättre efter omställningen bara vi lär oss det nya fullt ut.

Ha en riktigt trevlig träningsvecka!

Med vänlig hälsning
Hälsokompaniet

 

VI BJUDER DIG PÅ ETT MASSAGETILLFÄLLE

Vi har utökat vår Hälsokompaniet-familj med en till massör och välkomnar Anders Karlsson. För att fira detta har vi ett erbjudande för dig på massage! 

Köp ett klippkort i receptionen och få 5 tillfällen á 60 minuter
för 1999 kr. Vi bjuder dig alltså på ett massagetillfälle!

Anders Karlsson erbjuder:
– Klassisk massage
– Idrottsmassage
– Kopping

Boka din behandling via receptionen på 0570-10888.

*Erbjudandet gäller tom 2017-12-10 och endast när man köper ett klippkort massage hos Anders under denna period. Massör som ingår i erbjudandet är Anders Karlsson.Ditt klipp-kort håller i 12 månader​. Pris för Icke-medlemmar som vill ta del av erbjudadet är 2200 kr. 

Betalning sker med kort eller kontant i kassan vid köp eller sätt upp det på din nästa autogirodragning. 

LEDIGA TIDER 
V. 45
Onsdag: 13-18
Torsdag: 16- 20
Fredag: 12-15

V.46-49
Onsdag: 13-18
Torsdag: 16- 20

Självklart kan du boka massage utan att ta del av erbjudandet:
Medlemspris på massage
60 min: 500 kr
30 min:  275 kr

Icke medlemspris på massage
60 min: 550 kr
30 min: 300 kr

VÄRVA TRÄNINGSKOMPISAR!

Vill du träna gratis på Hälsokompaniet? Värva träningskompisar! Vi sköter jobbet. 

Det enda du behöver göra är att lämna namn och tel.nr till oss. Sedan sköter vi resten genom att bjuda hen till Hälsokompaniet på en rundvisning, information och kaffe. Den som bjuds in kommer att få möjlighet att prova på om hen är intresserad.

Om hen blir medlem så får du en gratis träningsmånad.
Värvar du 3 nya medlemmar får du en bonusmånad, d.v.s. 4 månader totalt.

Lyckas du värva 6 st nya medlemmar så tränar du gratis i totalt 12 månader.

Du har resten av året på dig att värva och dina blivande träningskompisar ska ha blivit medlemmar senast 31 januari 2018. Se till så att vi får ditt namn också så vi vet vem som värvar.

Hälsokompaniet jobbar kontinuerligt med utveckling av verksamheten i form av
lokalerna, utrustningen, utbudet och personal för att kunna erbjuda er kvalitativ
och säker träning, den senaste utvecklingen inom friskvårdsbranschen samt en
så positiv träningsupplevelse som möjligt.
Hälsokompaniet har inte genomfört någon prishöjning sedan år 2014 samtidigt
som många andra av våra omkostnader successivt har höjts vad gäller hyra, el,
vatten, löner mm. Vi har nu gjort en stor investering i form av renovering av
lokalerna samt kompletterat med en del utrustning i gymmet. För att vi ska
kunna fortsätta vara en av Sveriges bästa träningsanläggningar behöver vi göra
en liten prisjustering.

Fr.o.m. 1 januari 2018 justerar vi vår månadsdebitering 10 kr/mån. Du som har
ett medlemsavtal ingånget under de senaste 12 månaderna har fast pris och
berörs inte av detta under denna period. Däremot kommer din månadspremie
automatiskt uppgraderas då du passerat denna period, d.v.s. 13 månaden. Ingen
ytterligare information kommer att skickas ut vid det tillfället.

Du har väl använt ditt friskvårdsbidrag från din arbetsgivare för 2017? Om inte
så fråga din arbetsgivare hur mycket ni har på er arbetsplats. Det kan ju sänka
din träningsavgift med en hel del i så fall.
Vi hoppas på ett fantastiskt träningsår 2018!