LES MILLS

BODYATTACK™

Sportinspirerad konditionsträning som ger styrka och uthållighet. En högintensiv intervallträningsklass där atletiska aerobicsrörelser kombineras med styrka och stabilitetsövningar. Dynamiska rörelser och kraftfull musik motiverar Dig till att nå Dina träningsmål.

BODYBALANCE™

En perfekt blandning av tai-chi, yoga och pilates som gör Dig lugn och fokuserad. Du tränar styrka och rörlighet till skön och följsam musik. Ett lugnt sinne i en stark och smidig kropp.

BODYPUMP™

Styrketräning i grupp som utmanar Dig och gör Dig stark. Under en timme tränar Du kroppens större muskelgrupper till inspirerande musik. Du använder skivstång och viktplattor och avgör själv hur tunga vikter Du vill använda. Möjligheten att anpassa träningen till egen förmåga gör att Du kan träna BODYPUMP™ oavsett träningserfarenhet.

SH’BAM™

Det här är klassen för dig som vill svettas, dansa och ha kul. SH’BAM™ bygger på enkla heta moves till listettor och remixade gamla favoriter – helt enkelt det perfekta sättet att komma i form och samtidigt låta din inre stjärna lysa!

“Come as you are, leave as a star!”

CXWORX™

Letar du efter en kort och intensiv träning som utmanar till att förbättra din träningsnivå och samtidigt stärker och tonar din kropp? Då är det CXWORX™ du behöver! Genom dynamisk och funktionell träning med hjälp av gummiband tränar vi mage, rygg och rumpa. Detta kommer få dig både stark och till ett bättre välmående!

GRIT™ STRENGHT

Maximera din styrka! Utformat för att förbättra styrkan och öka muskelmassa. Du använder skivstång, viktplattor och din egen kroppsvikt för att jobba med alla stora muskelgrupper. Förbättra din syreupptagning, styrka och uthållighet.

GRIT™ PLYO

Maximera din spänst! Plyometriskt baserad träning, utformad för att få dig att prestera till det yttersta. Du använder dig av en låda/bräda och kombinerar explosiva hoppövningar för att förbättra explosiviteten och forma en atletisk kropp.

GRIT™ CARDIO

Maximera din förbränning!  Här använder du din egen kroppsvikt och tränar högintensivt för att förbättra din kondition. Den unika sammansättningen av rörelser ger dig en hög energiförbrukning som fortsätter efter att passet är slut.

BODYJAM™

En explosion och fusion av den senaste musiken och danstrenderna. Släpp loss till ett pass med mycket attityd, höfter och ”coola moves” där Du samtidigt får effektiv konditionsträning! Kan det bli bättre?