Individuell träning

Fördelen med att träna individuellt är att Du slipper passa tider och väljer nivå och intensitet själv. Hälsokompaniets medlemstränare finns till hands för att hjälpa dig med lämpliga övningar och träningsråd. Individuell träning kan bestå av kondition- och styrketräning i maskiner, träning med fria vikter och rörlighetsträning. Konditionsträningen kan bestå av löpband, trappmaskiner, cyklar, roddmaskiner etc. Fria vikter är exempelvis hantlar, skivstänger, vikthissar etc.

För att få bästa möjliga resultat av din träning erbjuder vi dig individuell träningsvägledning med behovsanalys, instruktioner och uppföljning. Träningsvägledning och instruktioner är kostnadsfria. Vid dessa tillfällen får du hjälp att hitta de träningsformer som passar Dig bäst. Du får också veta vad vi har för utbud och hur våra maskiner fungerar.

Konditionsträning

Konditionsträning förbättrar din syreupptagningsförmåga. När denna förbättras orkar du mer, blir uthålligare och piggare. Vi utarbeter konditionsprogram utifrån din målsättning.  Det finns olika varianter av konditionsträning vilka innefattar allt från intervallträning till raska promenader. Våra konditionsmaskiner håller mycket hög kvalité. Leverantören är Technogym som är ett av marknadens ledande företag inom sin bransch.

Styrketräning

Med styrketräning kan du förbättra din muskelstyrka, minska belastingen på kroppens leder och ligament, förbättra hållfastigheten i skelettet, förbättrar kroppshållningen och ökar ämnesomsättningen etc. Allt för att  klara de prövningar som kroppen kan utsättas för i vardagslivet, jobbet eller specifika idrottsgrenar.

Vi har en väl genomtänkt gymdel med ergonomiska och effektiva träningsmaskiner samt fria vikter och dragmaskiner. Vi hjälper dig att ta fram ett tränings program som är anpassat för just dig och dina behov och din målsättning. Vår leverantör av gymutrustning är Technogym och Qicraft. Ett av marknadens ledande företag som håller mycket hög kvalité.