Icke Medlem


Måste jag vara medlem på Hälsokompaniet för att få träna hos er?

Nej, det behöver du inte. Du kan träna hos oss för 150 kr/gång men då missar du en mängd medlemsförmåner.

Hur blir jag medlem?
Du kan anmäla ditt intresse för att bli medlem här så kontaktar vi dig eller ringa vår reception på 0570-10888 och boka in ett möte med våra medlemsrådgivare. När vi mottagit din anmälan kommer vi ringa upp dig och bjuda in dig till rundvisning av gymmet. OBS! Inget köptvång men vi vill hemskt gärna visa dig vad vi erbjuder och vad vi kan göra för dig.

Kan jag provträna innan jag blir medlem?
Ja! Hos oss kan du provträna gratis vid ett tillfälle när du bokar möte med en medlemsrådgivare. Du som medlem kan bjuda in någon du tycker borde komma igång eller som du vill ha som träningskompis, på en hel veckas gratis träning till värde av 450 kronor! Fyll i en enkät i receptionen eller skicka namn och telefonnummer på personen till info@halsokompaniet.se, så ringer någon av våra medlemsrådgivare upp!

Vi lämnar inte ut tillfälliga medlemskort direkt över receptionen eller drop-in utan möte med medlemsrådgivare.
Vi delar inte ut en prova-på-vecka till personer som är på tillfälligt besök och inte bor på orten.
Du kan att ta del av en prova-på-vecka vid ett tillfälle!

 Kan jag följa med min vän som är medlem?
Ja! Se ovan.

Hur gör jag för att boka mig på gruppträningen?
Som medlem har du möjlighet att boka dig via vår hemsida eller app. Om du inte är medlem ännu så bokar du dig via vår reception, personligen eller genom att ringa 0570-10888 under bemannade tider (se öppettider på hemsidan).

Har ni medlemsavgift?
Nej, vi har en administrativ startavgift på 750 kr plus en kortavgift på 100 kr vid tecknande av medlemskap. Detta är en engångskostnad så länge man har ett aktivt löpande medlemskap. Vid avbrott i medlemskapet debiteras en ny startavgift.

JAG ÄR INTRESSERAD AV EN GRATIS PROVA PÅ VECKA

Intresseformulär