FortGjort-träning

FortGjort Mage Rygg
En stark hållning är A och O för att kroppen ska må bra i vardagen. Med FortGjort Mage Rygg  stärker du mittpartiet på kroppen. Det finns alternativ i övningarna och du utgår alltid från din egen förmåga och dagsform.

FortGjort Pulsjympa
Inspirerat av traditionell gympa. Med musik som ger energi och ett upplägg som är kreativt och roligt. Här ökar eller bibehåller du din kondition  och du får även en ökad förbränning i kroppen.

FortGjort Dancefever
Ett dansprogram med olika teman, allt från bollywood till disco, funk, flirty dancing mm. Här får du njuta av danssglädje när det är som allra bäst.

FortGjort Step Mix
Här bjuds du på enkel och följsam konditionsträning på en steplåda. Små dansanta inslag sätter guldkant på FortGjort step mix som gör konditionsträningen till något utöver det vanliga.

FortGjort Långsamma Rörelser
Med inspiration från Tai Chi använder du din kropp långsamt, fokuserat och medvetet. Balans, rörlighet och styrka för hållningen är vårt fokus.

FortGjort Yoga Avspänning
Rörlighet, närvaro och avslappning. Detta är en lugn form av yoga och är en skön stund för både kropp och själ.

FortGjort Dansa Zamba
En träningsstund fylld av glädje och energi. I FortGjort Dansa Zamba förflyttar du dig till varmare breddgrader och släpper loss höfterna till latinamerikanska rytmer. Detta är träningsglädje på högsta nivå.

FortGjort Step Styrka
Effektiv intervallträning för hela kroppen. Enkla och roliga steg på en steplåda varvas med styrkeövningar med fokus på ben och säte. Här får du mycket träning på kort tid.

FortGjort Rörlighet
Stretch och rörlighet står i fokus under denna rogivande träningsstund. De harmoniska rörelserna är lätta att anpassa efter dina egna förutsättningar.

FortGjort Multiträning
Består av kondition- och styrkeövningar där du kan utmana dig själv efter din egen kapacitet varje gång. En liten serie av enkla och effektiva övningar eller rörelser upprepas så många gånger du hinner under ett visst antal sekunder. Därefter en ny serie. En träningsform med mycket endorfiner.

FortGjort Yoga Kraft
Enkla, traditionella och något fysiskt krävande yogaövningar. Övningarna i Yoga Kraft kan utföras i flera olika nivåer, både lättare och mer utmanande, vilket gör det lätt att anpassa efter din förmåga.