Bokning


Hur gör jag för att boka mig på gruppträningen?
Som medlem har du möjlighet att boka dig via vår hemsida eller app. Din inloggning är din mailadress och dina sex första siffror i ditt personnummer (ÅÅMMDD). Om du inte är medlem ännu så bokar du dig via vår reception, personligen eller genom att ringa 0570-10888 under bemannade tider (se öppettider på hemsidan).

 Måste jag förboka mig på Hälsokompaniets klasser?
Nej, det behöver du inte. Det går alldeles utmärkt att komma drop-in. Vissa klasser och under vissa perioder på året så är det hårt tryck på våra klasser så risken finns att det är fullt men vi har ett brett utbud så det går alltid att få till en annan träningsform.

Är jag säker på att få plats på klassen om jag är förbokad på ordinarie plats?
Nej, faktiskt inte. Det krävs att du har ”checkat in” / loggat in på klassen i grindarna i receptionen senast 10 min innan klassens start. 10 min innan start omvandlas samtliga oincheckade platser till drop-in platser. Om det då är en drop-in kö så riskerar du att inte få plats. Det går heller inte att checka in under dessa 10 min utan hjälp från personalen. Detta är en åtgärd vi tvingats till då många bokade inte dyker upp och vi måste ge andra chansen att få lite tid på sig för att förbereda sig för passet. Om du vet om att du blir sen så ring oss och meddela det, då håller vi din plats. Bara vi vet att du kommer.

Varför kan jag inte boka mig på pass längre?
Vi har stora problem med medlemmar som anmäler sig till våra klasser men inte dyker upp. Detta leder till att vi har fullbokade klasser i förbokningen men platser kvar när klassen körs igång trots kölistor. Därför har vi tvingats införa ”straff” för de som slarvar med avbokningar. Om du missat 3 ggr så blir du passfryst. En passfrysning innebär att du fortfarande kan träna gruppträning men får då hålla tillgodo med drop-in platser och kan inte förboka dig. För att få bort passfrysningen måste du komma in och prata med receptionen så kan vi lösa upp det. Om du missat att avboka dig 9! Ggr så kommer passfrysningen att ligga kvar i 3 månader utan möjlighet att ta bort den. Du har då förbrukat ditt förtroende för att boka pass. Allt detta är till för att det ska bli så bra som möjligt för så många som möjligt. Dt handlar om att visa hänsyn. Tänk gärna, om du står på reservlista till en klass som du väldigt gärna vill vara med på –hur tidigt vill du ha reda på att du fått plats? Troligen vill alla ha så tidigt besked som möjligt.

BOKA DIG SMIDIGT VIA APPEN

HEMSIDAN

ELLER VIA TELEFON